ثبت شرکت در مالزی
کشور مالزی در جنوب شرقی قاره آسیا قرار دارد و دارای آب و هوای گرم و شرجی میباشد. پایتخت کشور مالزی کوالالامپور میباشد. کشور مالزی دارای دو ناحیه جغرافیایی میباشد که به وسیله دریای چین جنوبی از یکدیگر جدا شده است. در کشور مالزی زبان رسمی زبان مالایی میباشد که علاوه بر این زبان در این کشور به زبان انگلیسی نیز صحبت میشود.
افرادی که قصد دارند در این کشور به ثبت شرکت بپردازند در صورتی که اتباع خارجی باشند لازم است دارای یک شریک مالزیایی باشند و در صورتی که قصد ندارد شریک داشته باشند لازم است سرمایه شرکت خود را به ۵۰۰ هزار رینگیت برسانند که در این صورت نیازی به داشتن شریک مالزیایی نمیباشد. پس از اینکه شرکت تاسیس یافت و افزایش سرمایه شرکت صورت پذیرفت ، لازم است یک دفتر کار برای شرکت اجاره نمایید و یا یک دفتر خریداری کنید.
تمامی افراد خارجی میتوانند با مالکیت ۱۰۰ درصدی شرکت ، شرکت خود را در کشور مالزی ثبت کنند. لازم است ماهیت کسب و کار و بیزینس مورد نظر با توجه به دستورالعمل های صادره شده توسط دولت مالزی صورت پذیرد. توجه داشته باشید که کلیه صنایع کسب و کار به صورت گسترده میتوانند در کشور مالزی شرکت خود را به ثبت برسانند.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با ثبت شرکت در کشور مالزی و دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان موسسه شریف میتوانید با شماره تماس 02188557402 تماس حاصل فرمایید.
همچنین آدرس موسسه شریف به جهت مراجعه حضوری به نشانی :خیابان ولیعصر- پایین تر از بهشتی -بین دل آرا و دل آویز- پلاک ۲۰۷۳- واحد جنوبی میباشد.

ثبت شرکت در مالزی موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402
شرایط عمومی ثبت شرکت در مالزی
قبل از اینکه به ثبت شرکت در کشوری بپردازید لازم است تا ابتدا اطلاعاتی از فرهنگ ، اقتصاد و محیط کشور مورد نظر داشته باشید تا بتوانید روند سرمایهگذاری خود را با آگاهی بیشتری طی نمایید. کشور مالزی که دارای نام کشور ده پادشاه نیز میباشد با نام رسمی فدراسیون مالزی یک کشور مسلمان میباشد. این کشور در جنوب شرقی قاره آسیا قرار دارد و دارای دو پایتخت میباشد. پایتخت سیاسی کشور مالزی کوالالامپور میباشد. همچنین پایتخت اداری کشور مالزی پوتراجایا است. کشور مالزی دارای حکومت مشروطه سلطنتی فدرال میباشد و دارای دو قسمت شرقی و غربی است. این کشور با کشورهای تایلند، سنگاپور و اندونزی همسایه میباشد. کشور مالزی دارای جمعیت ۳۲ میلیون نفری است که به الگویی از هماهنگی و همزیستی نژادی تبدیل شده است که تمامی این افراد در کشوری به مساحت 329.758 کیلومتر مربع در صلح و آرامش در کنار یکدیگر به زندگی خود ادامه میدهند. از گذشتههای دور کشور مالزی مکان مناسبی برای داد و ستد در نظر گرفته شده است و پس از اینکه منابع عظیم قلع و کائوچو در این کشور کشف شد این روند در کشور مالزی تسریع یافته است. پس از استقلال کشور مالزی از بریتانیا تلاش این کشور بر این بود تا با ایجاد یک برنامه منظم اقتصادی خود را از یک کشور وابسته به منابع طبیعی به یک اقتصاد قدرتمند و شکوفا تبدیل نماید. کشور مالزی در جهت انجام اهداف خود با بهره گیری از یک برنامه هدفمند، توانسته خود را به عنوان یک اقتصاد نوپا در سراسر جهان مطرح نماید. تلاش دولت مالزی بر این بوده است تا با تشویق سرمایهگذاران آنها را به سرمایهگذاری در بخش های مختلفی مانند نفت و گاز، بانکداری و امور مالی ، گردشگری و کشاورزی ترغیب نماید.
اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در مالزی
در اکثر کشورهای جهان شما میتوانید با سرمایهگذاری کردن در بخشهای مختلف اقتصادی آن کشور بتوانید اقامت موقت آن کشور را به دست آورید و پس از مدتی اقامت دائم کشور را نیز دریافت نمایید اما در کشور مالزی اینگونه نمیباشد بدین معنا که شما با به ثبت رساندن شرکت در کشور مالزی با هر میزان سرمایه گذاری که در این کشور انجام میدهید نمیتوانید اقامت دائم کشور مالزی را دریافت نمایید. شما با سرمایهگذاری در کشور مالزی فقط این امکان را خواهید داشت تا برای خود و خانواده تان که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال میباشد، مجوز اقامت موقت را دریافت نمایید.

ثبت شرکت در مالزی موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402
اقتصاد مالزی
کشور مالزی با دارا بودن سیستم اقتصادی نوپا از جمله موفق ترین سیستمهای اقتصادی در جنوب شرقی آسیا میباشد. این کشور که دارای جمعیتی در حدود ۲۵ میلیون نفر میباشد، رشد بیش از ۷ درصدی تولید ناخالص ملی را دارا میباشد. با توجه به اینکه کشور مالزی از جمله کشورهای مسلمان میباشد با بهره گیری از مشترکات فرهنگی و مذهبی از جمله شرکای تجاری منحصر به فرد کشور ایران محسوب میگردد که این دو کشور دارای روابط گسترده ای با یکدیگر میباشند.
در کشور مالزی اقتصاد این کشور با درآمد متوسط بالا برای سطح جامعه اقتصاد فراگیری دارد به صورتی که از جمله ۱۳ کشور مشخص شده به وسیله کمیسیون رشد و توسعه در رابطه با ثبات اقتصادی است. کشور مالزی با توجه به رشد توسعه در این کشور به یک مکان عالی به جهت سرمایه گذاری افراد خارجی تبدیل شده است که این افراد می توانند سرمایه خود را به بازاری که دارای بیشترین ثبات می باشد منتقل نمایند.
استانداردهای سرمایه گذاری در مالزی
متقاضیانی که قصد ثبت شرکت در کشور مالزی و یا هر کشور دیگری را دارند، لازم است استانداردهای سرمایهگذاری در کشور مورد نظر را بررسی نمایند تا بتوانند میزان ریسک سرمایه گذاری خود در کشور مورد نظر را بررسی نمایند و بتوانند بهترین سرمایه گذاری را انجام دهند.
کشور مالزی با قرار گرفتن در یک موقعیت استراتژیک امکان سرمایه گذاری در این کشور با سرمایه کم را برای یک فرد خارجی به وجود آورده است تا این افراد بتوانند مالکیت صد درصدی شرکت خود را داشته باشند و به همین دلیل به یک کشور جذاب به جهت سرمایه گذاری بین المللی تبدیل شده است. تلاش دولت مالزی بر این بوده است تا با رفع موانع موجود، سرمایهگذاری را در کشور خود افزایش داده و بتواند راه را به جهت سرمایه گذاران خارجی باز کند اما با این حال در سرمایه گذاری در این کشور هنوز هم محدودیتهای خاصی وجود دارد. از جمله مهمترین شاخص هایی که در هنگام سرمایه گذاری در یک کشور باید مورد بررسی قرار بگیرد شاخص سلب مالکیت یا نرخ مصادره اموال در کشور مورد نظر می باشد. این شاخصه به این نکته توجه دارد که تا چه حد احتمال دارد که دولت کشور مورد نظر به دلایل مختلف همه یا بخشی از سرمایه شرکت را به نفع خود مصادره نماید. نمودار نرخ مصادره اموال معمولاً عددی بین ۱ تا ۷ میباشد که هر چقدر این عدد افزایش یابد نشان دهنده این است که سرمایه گذاری در کشور مورد نظر دارای ریسک بالاتری میباشد.
شاخصه مهم دیگری که تاثیر بسیاری بر سرمایهگذاری دارد شاخص کنترل فساد در کشور مورد نظر میباشد. این شاخه در رابطه با میزان سلامت قضات و دستگاه اداری و قضایی هر کشوری است. سوء استفاده از قدرت ، گرفتن رشوه برای انجام امور و نظارت بر کار دستگاههای حکومتی از جمله عواملی می باشد که بر شاخصه کنترل فساد در هر کشوری موثر میباشد. نمودار کنترل فساد معمولاً عددی بین ۰ تا ۱۰۰ را نمایش میدهد که هر چقدر میزان این عدد کمتر باشد به این معنا می باشد که کشور مورد نظر از نظر امنیت داری در رده بالاتری است.
با بررسی شاخص های مهم نام برده شده و همچنین مقایسه این شاخص ها با کشورهای طراز اول جهان میتوان دریافت که با این وجود که کشور مالزی در زمینه کیفیت سرمایه گذاری اقدامات متعددی انجام داده است اما هنوز هم سرمایه گذاری در این کشور دارای ریسک بالایی میباشد.
شاخص های اقتصادی تأثیرگذار در مالزی
زمانی که فردی قصد دارد به سرمایه گذاری و ثبت شرکت در مالزی بپردازد لازم است شاخص ها و پارامتر هایی را که نشان دهنده رشد اقتصادی این کشور هستند مورد بررسی قرار دهد که این کار اهمیت بسیار زیادی دارد. از جمله شاخصهای اقتصادی بسیار مهم نرخ تولید ناخالص داخلی، مالیات بر درآمد شرکت نرخ تورم و نرخ بهره بانکی میباشد. شاخصه های نامبرده شده را معمولاً در بازههای زمانی ۱۰ ساله مورد بررسی قرار می دهند تا بتوانند به بررسی شرایط و روند رشد اقتصادی کشور مورد نظر بپردازند. مهمترین شاخصی که در ادامه به توضیح آن میپردازیم نرخ رشد تولید داخلی است که نشان دهنده رشد اقتصادی و تولید ثروت در کشور مورد نظر میباشد.
شاخص مهم دیگر که لازم است مورد بررسی قرار گیرد مالیات بر درآمد شرکت میباشد. در این باره میتوان اینگونه بیان کرد که این مالیات بر اساس سود شرکت مورد نظر دریافت میگردد و به صورت پلکانی دارای افزایش میباشد.
شاخص مهم دیگری که توجه به آن ضروری میباشد نرخ تورم کشور مورد نظر است. نرخ تورم نشان دهنده این است که در یک کشور هزینه های مصرف در یک بازه زمانی خاص به چه مقدار دارای رشد بوده است. نرخ تورم یک کشور در واقع نشان دهنده ثبات آن کشور نیز میباشد.
در آخر نیز به بررسی نرخ بهره بانکی در کشور مورد نظر میپردازیم. نرخ بهره بانکی نشان دهنده این است که در صورتی که از یک بانک وامی را دریافت کنید میزان بازپرداخت وام مورد نظر به چه مقدار خواهد بود.
انواع ثبت شرکت در مالزی
در ادامه مطلب به انواع ثبت شرکت در کشور مالزی خواهیم پرداخت:
1. شرکتهایی که کلیه سرمایه آن شرکت متعلق به افراد خارجی باشد با حداقل سرمایه ۵۰۰۰۰۰ رینگیت و یک میلیون رینگیت به جهت شرکت صادرات و واردات و رستوران.
2. انجام سرمایه گذاری مشترک با یک شرکت دارای تابعیت مالزی با حداقل سهم شراکت ۵۰ درصد شرکت مالزیایی و حداقل سرمایه ۳۵۰۰۰۰ رینگیت برای افراد خارجی
3. جهت ثبت شرکت از نوع مسئولیت محدود در کشور مالزی و طبق آخرین تغییرات مصوبه ۲۰۰۹ لازم است تا حداقل یک سهامدار وجود داشته باشد بنابراین لازم نیست که شریک محلی داشته باشید و ۱۰۰ درصد سهم شرکت نیز میتواند به سهامدار خارجی تعلق یابد. مدیر این شرکت در کشور مالزی باید آدرسی در این کشور داشته باشد و ورشکسته و یا نا معتبر نباشد.
شرکتهای خارجی در مالزی
طبق قانون شرکتهای کشور مالزی، کلیه شرکتهایی که در کشور مالزی به ثبت میرسند چه آنهایی که محل تجارت آنها داخل کشور مالزی می باشد و چه آنهایی که در حال تجارت با کشور مالزی هستند ، به عنوان شرکتهای خارجی محسوب میشوند.

ثبت شرکت در مالزی موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402
ثبت شرکت در مناطق آزاد مالزی
دولت کشور مالزی به جهت ترغیب افراد به سرمایهگذاری در این کشور، بعضی از شهرها و جزایر را به عنوان مناطق آزاد معرفی نموده است که این مناطق آزاد اقتصادی مزیت هایی مانند معافیتهای مالیاتی، تعهدات خاص بانکی و اعتباری و سهولت تجارت آزاد در عرصه بینالمللی برای تجار و شرکت های بازرگانی را دارا می باشند. به این گونه از شرکتهای بازرگانیOFFSHORE گفته میشود که با توجه به نوع فعالیت آنها دارای مزیتهای متفاوتی نیز هستند.
این گونه از شرکت ها نمیتوانند با شرکت های دیگر و یا شهروندان مالزیایی معامله نمایند و فقط این امکان را خواهند داشت تا با شرکتهای مشابه در همان منطقه آزاد و یا شرکتهای خارجی معامله نمایند و به همین دلیل نیز قادر نخواهند بود چک داخل مالزی را نقد نمایند.
مدارک ثبت شرکت در مالزی
- لازم است حداقل دو نفر به عنوان مدیر با حداقل ۱۸ سال سن معرفی شوند. (با داشتن یک آدرس در کشور مالزی)
- معرفی نمودن حداقل سه نفر سهامدار (با داشتن آدرس در کشور مالزی)
- یک نسخه کپی صفحه اول گذرنامه سهامداران و مدیران شرکت.
- تکمیل نمودن فرم درخواست ثبت شرکت
- واریز بیعانه اولیه

ثبت شرکت در مالزی موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402
sdn bhd در مالزی چیست؟
Sdn Bhd مخفف Sendirian Berhad میباشد که یک شرکت سهامی خاص در کشور مالزی است. کلیه شرکت های ثبت شده محلی لازم است با “Sdn Bhd”و کلیه شرکتهای دولتی فقط با “Bhd”یا “Berhad”همراه باشند.
بیشتر شرک ها در کشور مالزی تنها مجاز به ثبت شرکت در مالزی با سهامی خاص میباشند که این مطلب بدین معنا میباشد که در این گونه از شرکتها تعهدات سهامداران شرکت محدود به میزان سرمایه ای میباشد که در شرکت مورد نظر سرمایه گذاری کرده اند.
قوانین ثبت شرکت در مالزی
افرادی که دارای تابعیت مالزی نیستند میتوانند به طور کامل مالک یک Sdn Bhd در کشور مالزی باشند. همچنین از سال ۲۰۱۶ نیز دیگر نیازی به داشتن مالکیت محلی در شرکت نمیباشد اما با این وجود طبق قانون شرکت های مالزی در سال ۲۰۱۶ حداقل یک نفر مدیر مقیم مالزی لازم است وجود داشته باشد.
مزایای ثبت شرکت در مالزی
در صورتی که شما نیز قصد دارید به تاسیس شرکت بپردازید کشور مالزی از جمله کشورهایی میباشد که برای ثبت شرکت دارای مزیتهای زیادی میباشد. در ادامه مطلب برخی از شرایط و مزیتهای ثبت نمودن شرکت در کشور مالزی نام برده شده است:
1. دارا بودن موقعیت استراتژیک مطلوب در جنوب شرقی آسیا
2. پایین بودن هزینههای راه اندازی شرکت در کشور مالزی و نرخ اجاره پایین در مقایسه با کشور سنگاپور
3. مناسب بودن دستمزد کارمندان
4. مالیات مضاعف وجود ندارد.
5. در خارج از مالزی مالیات تکلیفی بر سود سهام پرداختی وجود ندارد.
6. برای شرکتهای مالزیایی هیچ گونه محدودیتی در بازگرداندن سرمایه، سود، سود سهام و حق امتیاز وجود ندارد.
7. کشور مالزی مشوقهای قوی را به جهت تشویق تشکیل کسب و کار و سرمایه گذاری سرمایه ارائه نموده است.

ثبت شرکت در مالزی موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402
مراحل ثبت شرکت در مالزی
کلیه مدارک، مشخصات و اسناد در هرکدام از مراحل باید به خوبی مرتبط و قابل ارائه به مقامات زیر برای ۵ مرحله باشد:
1. کمیسیون ثبت شرکت به جهت نهاد شرکت شما در مالزی
2. مجوز های تجاری گوناگون از شورای شهر محلی، گردشگری، بانک مرکزی، آموزش و پرورش، مقامات حمل و نقل و غیره.
3. توصیه نامه برای مقامات مربوطه به جهت تقویت درخواست شما .
4. ویزای کار خارج از کشور از اداره مهاجرت مالزی.
5. انطباق و نگهداری وضعیت شرکت فعال (کمیسیون شرکت، حسابرس، حسابدار، دبیر شرکت و سازمانهای مالیاتی).
هر کدام از مراجع دارای الزامات خاصی در رابطه با مشخصات تنظیم و اسناد میباشند. برای اینکه ریسک و هزینه پرداختی را به حداقل برسانید پیشنهاد میشود تا مشخصات مناسبی را تنظیم نمایید تا این امکان را داشته باشید که پذیرش همه مقامات برای همه برنامهها انجام گیرد. درست انجام دادن مراحل از همان قدم اول برای لذت بردن بدون دردسر، به حداقل رساندن هزینههای پرداختی و دوری از لحظات استرس زا در طی پروسه بسیار مهم میباشد.
هزینه ثبت شرکت در مالزی
با توجه به قانون جدید ثبت شرکت در کشور مالزی که در سال ۲۰۰۹ مصوب شده است تاسیس نمودن هر نوع شرکت با دارا بودن هر مقدار سرمایهای با یک هزینه ثابت قابلیت انجام دارد اما این موضوع دارای شرایطی نیز میباشد. میزان سرمایه ای که در ابتدای تاسیس شرکت اعلام میگردد لازم است به مالزی منتقل شود و باید در طول حسابرسی های سالیانه قابلیت نمایش داشته باشد. توجه داشته باشید که در صورتی که شرکت را به مدت سه سال حسابرسی نکنید آن شرکت به وسیله اداره ثبت شرکت مالزی بسته خواهد شد. میزان هزینه های ثابت ثبت شرکت در کشور مالزی حدود ۳۵۰۰ رینگیت میباشد که باید هزینههای جانبی دیگری را نیز مانند ترجمه اسناد و مدارک، تهیه تمبر و هزینه حق الوکاله وکیل و مشاور حقوقی را نیز به هزینههای ثابت اضافه نمایید.

ثبت شرکت در مالزی موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402
ثبت شرکت در مالزی و طرح تجاری (بیزینس پلن)
شاید این موضوع برای شما هم سوال باشد که برای ثبت شرکت در مالزی آیا نیاز به یک طرح تجاری و یا بیزینس پلن داریم؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که نگارش بیزینس پلن مناسب اولین قدم عملی به جهت ثبت شرکت در هر کشوری میباشد و طرح تجاری نشان دهنده مسیر عملی نمودن پروژه از ابتدا تا زمان رسیدن به نتیجه میباشد. اگر بخواهیم تعریف جامعی از بیزینس پلن به شما عزیزان ارائه نماییم باید بگوییم که این طرح شامل معرفی طرح تجاری، پلن ها و استراتژیهای شرکت به جهت انجام مراحل مختلف کار در شرکت میباشد. طرح تجاری باید به شیوهای نگارش شود که دستگاههای دولتی ناظر را قانع کند که پروژه تجاری مورد نظر برای اقتصاد کشور مورد نظر میتواند مفید باشد. نگارش بیزینس پلن باید به وسیله صاحبان اصلی ایده و شرکت صورت پذیرد زیرا این افراد کاملترین اطلاعات را از نحوه کار آن شرکت در ذهن خواهند داشت اما با توجه به اینکه معمولاً علم نوشتن بیزینس پلن را ندارند میتوانند انجام این کار را به کارشناسان و مشاوران اقتصادی بسپارند که نگارش بیزینس پلن را با حداقل ایرادات انجام دهند تا ادارات مربوطه بتوانند قانع شوند. موسسه حقوقی شریف می واند شما عزیزان را در زمینه نگارش بیزینس پلن شرکت مورد نظر راهنمایی نماید. موسسه شریف با بهره گیری از تجارب کارشناسان ماهر میتواند انتخاب مناسبی جهت نوشتن بیزینس پلن شرکت مورد نظر شما باشد.جهت دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با ثبت شرکت در کشور مالزی و دریافت مشاوره رایگان در زمینه نگارش طرح تجاری از کارشناسان موسسه شریف میتوانید با شماره تماس 02188557402 تماس حاصل فرمایید.
همچنین آدرس موسسه شریف به جهت مراجعه حضوری به نشانی: خیابان ولیعصر- پایین تر از بهشتی -بین دل آرا و دل آویز- پلاک ۲۰۷۳- واحد جنوبی میباشد.
نکات مهم و نهایی ثبت شرکت در مالزی
برای شرکت در کشور مالزی لازم است به نکات مهمی توجه داشته باشید که این نکات در ادامه نام برده شده است:
1. لازم است تا برای شرکت خود یک حساب تجاری مجزا از حساب شخصی خود افتتاح نمایید تا با مشکلات حسابرسی مواجه نشوید.
2. لازم است شرکت مورد نظر خود را بیمه نمایید تا در هنگام بروز هر نوع مشکلی بتوانید از خود، کارمندان و شرکت خود حمایت نمایید.
3. اقدام به ثبت شرکت خود در اداره مالیات کشور مالزی نمایید.
4. در زمان مشخص حسابرسی های دوره ای و سالیانه شرکت خود را به انجام برسانید تا با مشکلی مواجه نگردید.
5. میتوانید شرکت خود را در ادارات HRDF ثبت نمایید تا از آموزشهای لازم اداره بیزینس بهره مند گردید و یا بتوانید به عنوان یک کارفرما از این موسسات جهت آموزش کارمندان خود کمک هزینه آموزشی درخواست و دریافت نمایید.
5. لازم است به این نکته توجه داشته باشید که با سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشور مالزی نمیتوانید اقامت دائم و یا پاسپورت کشور مالزی را دریافت نمایید.
6. در صورتی که قصد ثبت شرکت در کشور مالزی را دارید، شما زمانی موفق به انجام این کار خواهید شد که با ارائه یک طرح تجاری قوی بتوانید دولت کشور مالزی را قانع کنید که شما یک طرح تجاری مفید اقتصادی دارید.
افتتاح حساب در کشور مالزی
افتتاح نمودن حساب در کشور مالزی کار آسانی میباشد. افتتاح حسابهای بانکی در این کشور فقط به ساکنان کشور مالزی محدود نمیشود و افراد خارجی نیز این مجوز را دارند تا با رعایت قوانین بتوانند برای خود حساب بانکی افتتاح نمایند. برای اینکه بتوانید به افتتاح حساب بانکی در کشور مالزی بپردازید لازم است مجوز اقامت در کشور مالزی را دارا باشید اما قوانین بانکی کشور مالزی زیاد سخت گیر نمیباشند و حتی در برخی از بانکها نیز میتوان بدون دارا بودن اقامت اقدام به افتتاح حساب بانکی نمود.
در صورتی که در کشور مالزی در زمینه ای دارای فعالیت کاری میباشید اگر بتوانید نامهای از کارفرما مبنی بر مشغول بودن به کاری در کشور مالزی ارائه دهید، قادر خواهیم بود که بدون هیچ گونه مشکلی حساب شخصی خود را در یکی از بانکها افتتاح نمایید.
به جهت افتتاح نمودن یک حساب بانکی لازم است مراحل نام برده شده در زیر انجام شود:
1. دارا بودن یک شغل رسمی و معتبر با تاییدیه کارفرما و شرکتی در این کشور داشته باشد.
2. همراه داشتن ویزا و پاسپورت و همچنین تایید مجوز کار
3. تکمیل نمودن فرمهای مرتبط با افتتاح حساب
4. دریافت کردن نسخهای از مجوز کار و پاسپورت به وسیله بانک
5. برخی از بانکها اثر انگشت فرد متقاضی را نیز ضمیمه پرونده میکنند.
6. به جهت افتتاح حساب حداقل 1000 رینگیت مالزی لازم میباشد.
7. بعد از افتتاح نمودن حساب میتوانید از عابر بانک صادر شده استفاده نمایید و از خدمات ATM بهره ببرید.
سخن پایانی
در این مقاله به موضوع ثبت شرکت در مالزی پرداخته شد و مطالب گوناگونی در این زمینه عنوان گردید. از جمله مطالبی که در این مقاله به توضیح آنها پرداختیم میتوان به شرایط عمومی ثبت شرکت در مالزی، اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در مالزی، اقتصاد مالزی، استانداردهای سرمایه گذاری در کشور مالزی، شاخصهای اقتصادی تاثیرگذار در کشور مالزی، انواع ثبت شرکت در مالزی، مدارک ثبت شرکت در مالزی، مراحل ثبت شرکت در مالزی و هزینههای ثبت شرکت در مالزی اشاره نمود.
از جمله راههایی که به وسیله آن میتوانید به سرمایهگذاری در کشور مالزی بپردازید ثبت نمودن یک شرکت در این کشور میباشد که کلیه مدارک و مراحل انجام این کار در مقاله ذکر شده است .توجه داشته باشید که شما با ثبت کردن شرکت در مالزی قادر نخواهید بود که اقامت دائم این کشور را اخذ نمایید.
همانطور که در مطالب قبلی نیز عنوان شد ثبت شرکت در مالزی دارای مراحل و شرایط گوناگونی میباشد که لازم است کلیه این مراحل به درستی انجام گردد تا فرایند ثبت شرکت در کشور مالزی بدون هیچگونه مشکلی انجام شود. در صورتی که شما نیز قصد ثبت شرکت در مالزی را دارید لازم است تا در ابتدا اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید.
در صورتی که وقت کافی را به جهت انجام فرایند ثبت شرکت در شرکت در مالزی و یا هر کشور دیگری را ندارید، میتوانید این کار را به موسسه شریف بسپارید تا در کمترین زمان و با مناسب ترین هزینه فرایند ثبت نمودن شرکت مورد نظر شما انجام پذیرد.
به جهت اطلاع از شرایط ثبت شرکت در مالزی و یا هر کشور دیگری میتوانید از طریق شماره تماس 02188557402 با کارشناسان موسسه شریف تماس حاصل فرمایید و از مشاورههای رایگان کارشناسان مجرب این موسسه بهره مند گردید .
همچنین آدرس موسسه شریف به جهت مراجعه حضوری به نشانی :خیابان ولیعصر- پایین تر از بهشتی -بین دل آرا و دل آویز- پلاک ۲۰۷۳- واحد جنوبی میباشد.