طراحی سایت و اپ

انواع سایت

 وب‌سایت‌ها بر اساس کاربرد خاص و نوع کدنویسی به چند دسته تقسیم می‌شوند:

 سایت‌های ثابت (Static Website)

این سایت‌ها به‌صورتی طراحی می‌شوند که تمام اطلاعات مورد نیاز در آن‌ها قرار داده می‌شود. برای ایجاد تغییر در سایت باید حتما به با کد نویسی سایت آشنا باشید. تقریبا اکثر این سایت‌ها با HTML طراحی شده‌اند. این سایت‌ها دارای حجم بسیار پایین کدنویسی هستند، به همین دلیل سرعت بارگذاری بالایی دارند. این کاهش حجم کد باعث خواناتر شدن سایت به وسیله موتورهای جستجو می‌شود.

همچنین این سایت‌ها قیمت بسیار پایین‌تر و امنیت بیشتری نسبت به سایت‌های دیگر دارند. توجه داشته باشید از آنجایی که این سایت‌ها توسط مدیران و صاحبان سایت قابل تغییر نیستند، امکان به روز رسانی زودهنگام نیز وجود ندارد و معمولا برای مواردی استفاده می‌شوند که یک یا دوبار در سال نیاز به تغییر محتوا دارند.

● سایت‌های پویا (Dynamic Website)

دسترسی به بخش مدیرتی این نوع سایت‌ها بر عکس نوع پویا آزاد است و صاحب سایت می‌تواند در هر لحظه محتوای سایت را تغییر دهد. اکثر سایت‌های پویا به زبان‌های Php، ASP.Net و ASP نوشته می‌شوند. از زبان‌هایی مانند CSS و Silver light نیز برای اضافه کردن قابلیت‌های بیشتر استفاده می‌شود.

قالب اصلی سایت توسط طراح نوشته می‌شود و در ادامه مدیر سایت اقدام به تولید محتوای مورد نظر برای سایت میکند. مزیت‌ اصلی این سایت‌ها این است که هیچ محدودیتی برای ایجاد، تغییر یا حذف مطالب، تصاویر و صفحات و غیره وجود ندارد. با استفاده از زبان‌های طراحی سایت پیشرفته برای ساخت این سایت‌ها میتوان امکاناتی از جمله صفحات هوشمند، فرمها، صفحات جستجو و … به آنها اضافه کرد. استفاده از کدهای پیچیده در این نوع سایت‌ها باعث کند شدن بارگذاری آنها می‌شود.

● پورتال‌ها (Portal)

پورتال‌ها سایت‌های کامل و جامعی هستند که چندین هدف را در یک سایت دنبال می‌کنند؛ یعنی چندین سایت پویا برای رسیدن به اهدافی خاص در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند؛ مثلا پورتال‌های خبری که از چندین سایت پویا تشکیل شده‌اند و هر کدام امکانات خاصی را ارائه می‌دهند. تمام ویژگی‌های یک سایت پویا می‌تواند در یک پورتال خبری نیز وجود دارد.

● سایت‌های فلش

این نوع سایت‌ها از نوع ایستا و نیمه پویا توسط نرم‌افزارهای خاصی طراحی می‌شوند. این سایت‌ها ثابت هستند، توسط طراح سایت ایجاد می‌شوند و قابل تغییر نیستند. مزیت این سایت‌ها گرافیک زیبا و انیمیشن‌های جذاب آنهاست؛ اما این سایت‌ها توسط موتورهای جستجو خوانده نمی‌شوند و سرعت بارگذاری بسیار پایینی دارند.

نکات مهم در طراحی سایت استاتیک

  • تعامل با کاربر در این گونه از سایت‌ها وجود ندارد
  • تعداد صفحات محدود می‌باشد
  • صفحات در اینجا به حالت Show معروف هستند
  • با کمترین امکانات در حد یک Notepadمی‌توان کد نویس کرد
  • هیچ گونه کد نویسی در سمت سرور در این سایت‌ها وجود ندارد
  • در سایت‌هایی که کمتر از ۵ صفحه داشته باشند از حالت استاتیک در طراحی آن استفاده می‌کنند
  • طراحی این سایت‌ها هزینه بسیار کمتری نسبت به داینامیک دارد
  • در زمان بسیار کمتری می‌توان این سایت‌ها را طراحی کرد
  • کمترین فضای هاست در این سایت‌ها استفاده می‌شود
  • موتورهای جستجو صفحات این سایت‌ها را خیلی راحت‌تر ایندکس می‌کنند
  • در کمترین زمان و با پایین‌ترین سرعت اینترنت نیز صفحات سایت بارگذاری می‌شود
  • هزینه تغییر آن به نسبت بالا می‌باشد زیرا بخش زیادی از کدها باید از اول نوشته شوند
  • امنیت در این سایت‌ها بسیار بالا می‌باشد.

 نکات مهم در رابطه با سایت‌های داینامیک

  •  سایت‌های داینامیک، تعاملی هستند و کاربر می‌تواند برخی از عملیات‌های مختلف را در آن اجرا کند.
    • محدودیت در تعداد صفحات این نوع سایت‌ها وجود ندارد
    • به راحتی می‌توانید هر قسمت از سایت مانند محتوا، قالب و … تغییر دهید.
    • طراحی این سایت‌ها هزینه به نسبت بیشتر و زمان زیادی نیاز دارد.
    • به دلیل استفاده از کدهای مختلف در این نوع سایت‌ها و وجود دیتاهای گوناگون سرعت بارگذاری کمتری نسبت به سایت‌های استاتیک دارند.
    • چند ادمین می‌توانند هم‌زمان بروی سایت فعال باشند.
    • ورود اطلاعات بعد از اتمام طراحی اولیه سایت نیاز به دانش آن‌چنانی ندارد.
    • فضای میزبانی به نسب بیشتری نیاز دارند.
    • دسترسی به هر قسمت از سایت به راحتی امکان‌پذیر است.
    • در بین موتورهای جستجو این نوع از سایت‌ها به دلیل کاربرپسند بودن محبوبیت بیشتری دارند.
    • حالت ریسپانسیو یا همان نمایش درست و مرتب محتوا در ابزاری‌های مختلف مثل انواع گوشی و تب لت در این سایت‌ها به خوبی رعایت می‌شود.

نکات مهم طراحی سایت‌های فلش (Flash Website)

  • در حالت استاتیک این نوع از سایت‌ها مانند وب‌سایت‌های استاتیک که در بالا به آن اشاره کردیم غیرقابل‌تغییر می‌باشند. و تغییرات در آن نیاز به دانش تخصصی دارد.
  • زمان طراحی این نوع از سایت‌ها بسیار بالا می‌باشد.
  • در حالت داینامیک که اگر دقیق‌تر بگوییم نیمه داینامیک گفته می‌شود. تغییرات بسیار محدود بوده و نمی‌توان در کلیات سایت همچنان تغییرات گسترده ایجاد کرد.
  • نسبت به سایر روش‌های طراحی سایت این نوع از سایت‌ها جذابیت بیشتری دارند.
  • سرعت لود صفحات بسیار پایین است و حجم بسیار زیادی را لازم دارند
  • طراحی گرافیک، در این حالت از اهمیت بالایی برخوردار است به همین جهت هنرمندان نسبت به این سایت‌ها علاقه بیشتری دارند.

انواع طراحی سایت مناسب برای کسب و کارها

طراحی سایت فروشگاهی

امروزه و با توجه به شرایط موجود در جامعه، هر کسب و کاری نیازمند آن است برای اینکه بتواند همچنان در مسیر رقابت با سایر رقبای خود باقی بماند یک وب‌سایت فروشگاهی را در کنار کسب‌وکار خود ایجاد کند.

البته طراحی فروشگاه اینترنتی تنها به کسب و کارهای فعال خلاصه نمی‌شود و هر شخصی که شرایط ایجاد کسب و کار فیزیکی را ندارد هم می‌تواند به این گزینه عالی و مزایای آن فکر کند.

در یک سال گذشته و با وجود بیماری کرونا درآمد فروشگاه‌های آنلاین بر خلاف تمام کسب و کاری فیزیکی که کاهش داشته‌اند با افزایش چشمگیری روبه رو بوده است.

بسیاری از کسب و کارها نیز توانستند با کوچ کردن به سمت طراحی سایت بخش زیادی از ضرر و زیان‌های خود را جبران کنند.

طراحی سایت شرکتی

شرکت های مختلف با طراحی سایت میتوانند خدمات و نمونه کارهای خود را برای معرفی و یاحتی با توجه به زمینه کاری برای  فروش در سایت خود قرار دهند. بهترین شیوه معرفی خدمات و نمونه کارها در حال حاضر طراحی سایت میباشد.

قطعاً برای بسیاری از ما پیش آمده که قبل از مراجعه به یک شرکت سعی می‌کنیم هدف خود را ابتدا در اینترنت جستجو کنیم. حال اگر یک وب‌سایت شرکتی عوامل گوناگون طراحی سایت مانند سئو و تولید محتوا و… را رعایت کرده باشد به راحتی می‌تواند مشتری هدف خود را جذب کند.

همچنین در صورت ممکن می‌تواند همان لحظه خدمات خود را ارائه کند و دیگر نیازی به مراجع حضوری نباشد.

طراحی سایت شرکتی یک مزیت مهم و رقابتی برای یک شرکت می‌باشد. شرکت‌های زیادی هستند با عدم توجه به این موضوع بسیاری از مشتریان خود را تقدیم رقبا می‌کنند.

طراحی سایت خبری

اگر به درآمد حاصل از تبلیغات اینترنتی در حوزه‌های مختلف سر بزنید، بیشترین درآمد را در وب‌سایت‌های خبری مشاهده خواهید کرد. درآمدهای میلیاردی که حاصل طراحی سایت خبری بوده است.

سایت‌های خبری در بخش‌های مختلفی می‌توانند فعالیت کنند که همین موضوع باعث می‌شود کاربران با سلیقه‌های مختلف را جذب خود کنند.

برای اینکه یک وب سایت خبری به موفقیت برسد به چند مورد باید توجه کرد :

  • بهره‌مندی از یک تیم سئو قوی و متخصص
  • تولید محتوای به روز و مفید
  • دسته بندی درست خبرها
  • سرعت بالای سایت
  • ریسپانسیو بودن وب‌سایت
  • توجه به امنیت وب‌سایت
  • خودداری از اضافه گویی در مطالب
  • استفاده از عنوان‌های جذاب

طراحی سایت با وردپرس

در رابطه با طراحی سایت با وردپرس، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا برای راه‌اندازی و ایجاد سایت‌ها و وبلاگ‌هاست. وردپرس به زبان برنامه‌نویسی PHP نوشته شده و توسط MySQL نیز پشتیبانی می‌شود. در حال حاضر بیش از ۷۶ میلیون وب‌سایت در جهان با این CMS راه اندازی شده‌ است. وردپرس برای پیاده‌سازی انواع وب‌سایت‌ شخصی، وب‌سایت‌ خبری، وب‌سایت‌های عکاسی، معرفی مشاغل، طراحی سایت فروشگاهی، سایت‌های اجتماعی، دانشگاهی و… استفاده می‌شود. استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس مزایای فراوانی دارد که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

7 مورد از مزایای وردپرس

1. کاهش هزینه: ساخت سایت با وردپرس هزینه زیادی نمی‌خواهد. همچنین دیگر لازم نیست برای هر تغییری به طراح سایت مراجعه می‌کنید.

2. ظاهر زیبا: علاوه بر وجود قالب‌های بسیار زیبای موجود در اینترنت، وردپرس برای شما امکان ساخت قالب سفارشی را نیز فراهم می‌کند.

3. مدیریت آسان: مدیریت سایت بسیار آسان است و به هیچ برنامه جانبی نیاز ندارد.

 4.سئو عالی: وردپرس به‌صورت کاملا استاندارد کدنویسی شده که باعث بالارفتن سئو سایت شما می‌شود. همچنین پلاگین‌های متعددی برای بالارفتن سئو نیز ارائه داده است.

5. به روزرسانی رایگان: وردپرس یک سیستم کاملا رایگان است. در هر لحظه می‌توانید آخرین نسخه آن را دانلود و به راحتی نصب کنید.

 6.امنیت: وردپرس از امنیت بالایی نیز برخوردار است، تیم وردپرس هر لحظه مشکلات امنیتی را رصد می‌کنند و در نسخه‌های جدیدتر برطرف می‌کنند. همچنین پلاگین‌های متعددی برای امنیت بیشتر نیز ارائه شده‌اند.

 7.انعطاف‌پذیری: وردپرس منعطف‌ترین سیستم مدیریت محتواست که برای شما امکان طراحی و تغییر را فراهم می‌کند.

جزء بزرگترین و تخصصی ترین ارائه دهنده خدمات ثبتی در ایران می باشد که اولویت خود را بر حداکثر کیفیت و سرعت در خدمات و رضایتمندی مشتریان قرار داده از این رو اگر شما  را جهت ارائه خدمات انتخاب نمایید موجب شادمانی مجموعه ما خواهد بود

 به عنوان پیشــرو ترین و تخصصی ترین موسسه ثبتی ، افتخار دارد که در طول سالها فعالیت خود به ۱۵ هزار شخص و شرکت، خدمات خود را به شکل متفاوتی ارائه داده است. تفاوتی که در مدت زمان، قیمت و کیفیت آن نمایان خواهد شد.
برای اطلاع از از نحوه انجام درخواست خود و دریافت کافیست با کارشناسان ما تماس گرفته تا مدت زمان انجام ثبت شرکت شما همراه با میزان هزینه و مدارک مورد نیاز به طور شفاف خدمت شما بزرگواران اعلام گردد.

طراحی سایت

توضیح اجمالی

از وقتی که اولین وبسایت در سال 1991 ساخته شد، طراحی وب مسیر دور و درازی را طی کرده است. در حال حاضر بیشتر از یک میلیارد سایت در اینترنت وجود دارد پس جای تعجبی ندارد که بازار طراحی سایت همیشه داغ باشد و کاربران زیادی هر روز به دنبال ایجاد و طراحی سایت جدیدی برای خودشان یا کسب و کارشان باشند. پس این صنعت و بازار پر رونق به این زودی جایی نمی‌رود.

اگر هدفتان طراحی یک وبسایت است یا قصد دارید اطلاعاتتان را در مورد این موضوع افزایش دهید  به شما اطمینان خاطر می‌دهیم که با مطالعه‌ی این مقاله از صفر تا صد با تمام ابعاد طراحی وبسایت آشنا خواهید شد.

پیشینه طراحی وب

در ابتدا تمام وب‌سایت‌ها با کُدهای بسیار ساده‌ای به زبانHTML ایجاد می‌شدند. HTML زبان نشانه‌گذاری ابرمتن که ساختار ساده‌ای به صفحات وب مانند تیترها، پاراگراف‌ها، ارتباط صفحه‌ها با یکدیگر و… را می‌داد. با پیشرفت روزافزون وب‌سایت‌ها زبان اچ تی ام ال هم گسترش یافت و صفحات وب هم ظاهر پیچیده‌تری به خود گرفت. در ابتدا از جدول‌ها برای چیدمان صفحات وب استفاده می‌شد که با پیدایش زبان CSS این روش نیز منسوخ شد.

فناوری‌هایی مانند استفاده از پایگاه داده یکپارچه، زبان‌های برنامه‌نویسی سمت سرور مانند PHP، ASP، ASP.net و … باعث تغییرات بیشتر در ساختار وب‌سایت‌ها شد. طراحی سایت‌ها به‌صورت واکنشگرا یا ریسپانسیو هم از مواردی است که امروزه مورد توجه کاربران قرار می‌گیرد.

همچنین با به وجود آمدن فناوری‌های پویانمایی به صفحات وب، مانند فلش، ظاهر وب بیش‌ازپیش تغییر کرد و امکانات جدیدی به سازندگان رسانه و طراحان وب داده‌ شده است.

طراحی وب چیست؟

اگر بخواهیم یک توضیح کلی و ساده در مورد طراحی وب بدهیم باید بگوییم که طراحی سایت، هنر برنامه ریزی و تنظیم محتوا در یک صفحه وب است تا شما بتوانید محتوای خود را با جهان به اشتراک بگذارید. افراد زیادی با اهداف مختلفی به سراغ طراحی وب می‌آیند و به خاطر اهدافشان ممکن است هر کدام از مدل‌های زیر را برای وبسایت خود انتخاب کنند.

  • وب سایت فروشگاهی بر فروش محصولات
  • وب‌سایت شرکتی برای معرفی و تبلیغ مجموعه شما
  • وبلاگ برای به اشتراک گذاشتن مطالب، دانسته‌ها و اخبار با دیگران
  • وب‌سایت رستوران برای رزرو و همچنین سفارش غذا
  • وب‌سایت معرفی خدمات برای تبلیغ کسب و کار و بدست آوردن مشتریان جدید و …

حضور در اینترنت در دنیای امروز یکی از مهمترین فاکتورها در پیشرفت هر کسب و کاری است و به همین علت در چند سال اخیر طراحی وب اهمیت بسیار ویژه‌تری پیدا کرده است.  در تهیه این متن سعی کردیم تمام اطلاعات عمومی جهت آشنایی با ابعاد طراحی وب را برای شما بازگو کنیم تا بتوانید از آن در آینده برای طراحی و توسعه وب‌سایت خود استفاده کنید.