نماد الکترونیکی

نماد الکترونیک
  • ۳۰ آبان, ۱۴۰۱
  • دیدگاه: 0
  • وبلاگ

نماد الکترونیکی

خرید از فروشگاه های اینترنتی مزایای بسیار زیادی مثل مقایسه قیمت ها، کالاها، داشتن حق انتخاب و دسترسی راحت و… را دارد اما در کنار این مزایا در بعضی از موارد مثل تحویل ندادن کالا و یا عیب داشتن کالا و…ممکن است دردسرها و مشکلاتی برای خریداران به وجود بیاید، بدین سبب راه حل هایی برای پیگیری شکایت های مشتریان و خریداران از فروشگاه های اینترنتی پیش بینی شده است، یکی از روش های قابل استفاده برای شکایت از فروشگاه های اینترنتی، مراجعه به سایت اعتماد الکترونیک (اینماد) enamad.ir است. این نماد به فروشگاه‌هایی داده می شود که صلاحیت دریافت آن را داشته باشند،درواقع افراد با توجه به این نماد می‌توانند با اطمینان خاطر خرید کنند و در صورت بروز هرگونه مشکلی شکایت خود را در سامانه ثبت کنید. برای دریافت مشاوره درباره دریافت نماد الکترونیک میتوانید از طریق شماره  02188557402 با مشاوران با تجربه موسسه ثبتی حقوقی شریف در ارتباط باشید.

نماد الکترونیک

نماد الکترونیک موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402

نماد الکترونیکی چیست؟

اینترنت فضای بسیار وسیع و بزرگی است و همانطور که ویژگی های مثبت بسیار زیادی دارد عملا ویژگی های منفی نیز دارد. یکی  از این ویژگی های منفی در فضای اینترنت که شایع ترین آن است کلاهبرداری و یا ارائه خدمات نامناسب به خریداران است. برای جلوگیری از این اتفاقات و مشکلات در ایران سازمانی به نام سازمان مرکز توسعه تجارت الکترونیک که زیر مجموعه ای از وزارت صنعت، معدن و تجارت است. سایت نماد اعتماد الکترونیک را ایجاد کرده است، افرادی که می‌خواهند از یک سایت اینترنتی خرید کنند باید به لوگو نماد اعتماد الکترونیک توجه کنند. با کلیک بر روی لوگو نماد الکترونیک یک صفحه برای شما باز می‌شود که شما می‌توانید در آن تمام مشخصات شخص و یا شرکتی که قصد خرید از آن را دارید مشاهده کنید. در ادامه میتوانید اطلاعات بیشتری راجب نماد الکترونیک کسب کنید.
نماد الکترونیک به یک سایت صلاحیت و اعتبار می‌بخشد. اینماد یک نمایه از سازمان توسعه تجارت الکترونیکی است که به منظور اعتماد سازی، به دست آوردن اطمینان و جلب توجه مخاطبان و مشتریان مورد استفاده قرار می‌گیرد. نماد اعتماد الکترونیک از سوی وزارت صنعت، معدن، تجارت ارائه می‌شود. با توجه به آیین نامه های اجرایی اطلاعات اصلی سایت فروشگاه های اینترنتی توسط اینماد گرفته می‌شود و بعد از برسی درستی کار، کد نماد اعتماد الکترونیک را ارسال میکنند.

دلیل اهمیت نماد الکترونیکی

ایجاد اعتماد و اطمینان خاطر یکی از مهم ترین عوامل توسعه تجارت الکترونیک در میان کاربرهای فضای اینترنت می‌باشد. با توجه به مطالعات انجام شده، مهم ترین عوامل مراجعه و جلب اعتماد خریداران عبارت‌اند از:
1. شناختن مالک کسب و کارها و امکان مراجعه در زمان به وجود آمدن مشکل.
2. اطلاعات کامل و صحیح کالا یا خدمات داده شده.
3. ارائه خدمات پس از فروش و گرانتی محصولات.
4. روشن بودن روش برگشت کالا و بازپس گیری پول.
5. حفاظت از اطلاعات شخصی و مالی مشتریان.
5. تایید امنیت سایت به وسیله یک موسسه و مرکز ملی اعتماد.
طبق برسی های صورت گرفته، بیشترین تاثیر مثبت در مراجعه و جلب رضایت مراجعه کنندگان یک کسب و کار اینترنتی تایید آن کسب و کار به وسیله یک موسسه و مرکز ثالث را دارد. در این حالت مشتریان از محفوظ ماندن اطلاعات خود احساس امنیت بسیار بیشتری میکنند و در صورتی که از اطلاعات شخصی وی سوء استفاده شود، شخص می‌تواند به مراجع قانونی مراجعه کند و نسبت به کسب و کار اینترنتی مختلف شکایت خود را ثبت کند.
همانطور که گفته شد در ایران مرکز تجارت الکترونیکی که زیر مجموعه ای از وزارت صنعت، معدن و تجارت است، مسئولیت ایجاد زیرساخت های لازم برای این امنیت و دادن نماد اعتماد الکترونیک به کسب و کارهای اینترنتی را به عهده دارد.

دلیل اهمیت نماد الکترونیک

نماد الکترونیکی موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402

چه عواملی سبب جلب اعتماد مشتری در یک کسب و کار اینترنتی می‌شود؟

همانگونه که گفته شد از مهم‌ترین مسائلی که شما به عنوان یک کسب و کار اینترنتی باید به آن توجه کنید جلب اعتماد مشتری است. شفافیت از جمله عواملی است، که در مسیر جلب اعتماد مشتریان توسط شرکت و کسب و کار آنلاین شما میتواند تاثیرگذار باشد. وب‌سایت شما باید در همه بخش‌های مورد نیاز مشتری شفافیت و وضوح کاملی داشته باشد.به عنوان مثال مراجعه کننده باید اطلاعات دقیق راجب کالا و محصول شما را دریافت کند. همچنین در جریان شیوه تجارت و شرایط برگرداندن کالا در صورت عدم رضایت قرار بگیرد.
از دیگر مسائل تأثیرگذار در جلب رضایت کاربر شناختن مالک کسب و کار است. زمانی که کاربر شما بتواند با مالک یا مالکین وبسایت آشنا شود و اطمینان داشته باشد که در صورت احتیاج می‌تواند به آن ها دسترسی پیدا کند، اعتماد شکل می‌گیرد. شما باید بتوانید به کاربر خود این اطمینان خاطر را بدهید که اطلاعات حساب و اطلاعات شخصی وی در وب‌سایت شما محفوظ می‌ماند. شاید بسیاری از این موارد را بتوان در اخذ نماد اعتماد الکترونیک پیدا کرد. اینکه کسب و کار اینترنتی شما و سایت فروشگاه تان به وسیله یک سازمان ملی مورد تأیید قرار گرفته باشد و تائیدیه یک مرکز سوم را داشته باشد.
داشتن نماد الکترونیک به کاربر شما این اطمینان خاطر را می‌دهد که اطلاعات شخصی و اطلاعات خریدش در سایت محفوظ می‌ماند و این به این معنا است که در حال استفاده از یک درگاه پرداخت مطمئن، قابل اطمینان و امن است.

ضرورت گرفتن نماد الکترونیکی

با اعلام شروط لازم برای اخذ نماد الکترونیکی (اینماد) برای کسب و کارهای اینترنتی به وسیله مرکز توسعه تجارت الکترونیک و زیر نظر وزارت صنعت، معدن، تجارت بدین صورت میتوان برداشت کرد در جهت جلب اعتماد، و بالا بردن سطح امنیت، رسمیت بخشیدن و سازمان دهی به حرفه این فروشگاه‌ها و به وجود آوردن یک رقابت سالم در جهت پایین آمدن قیمت ها و افزایش سطح کیفیت فروش و ارائه کالا و خدمات مناسب به خریداران از فروشگاه های اینترنتی گرفتن نماد اعتماد الکترونیک نه فقط لازم بلکه بسیار ضروری است.
با اخذ نماد اعتماد الکترونیکی علاوه بر نظام‌مند شدن فروشگاه اینترنتی، تخلف های احتمالی در بخش های کیفت کالا، حفظ امنیت در فروش، تحویل به موقع کالا به مشتری، شرایط مرجوع کالا و…. کم و از وقوع آن‌ها جلوگیری خواهد شد و حتی قسمتی از فعالیت های خرده فروشی کشور در معادلات داخلی به اجرا در خواهد آمد.

ضرورت گرفتن نماد الکترونیکی

نماد الکترونیکی موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402

چگونه می‌توان درستی نماد الکترونیکی را بررسی کرد؟

زمانی که برای خرید وارد سایت یک فروشگاه اینترنتی می‌شود، ابتدا حتما از وجود نماد اعتماد الکترونیک مطمئن شوید. زمانی که شما روی تصویر اینماد کلیک کنید، یک صفحه جدید در ان باز می‌شود که شما می‌توانید مشخصات کامل فروشگاه آنلاین را در آن مشاهده کنید و از اصیل بودن آن اطمینان حاصل کنید. یک نکته حائز اهمیت اینکه حتما ادرس سایت فروشگاه اینترنتی (URL) را با آدرسی که در صفحه اینماد قرار گرفته است، مقایسه کنید و توجه کنید که این دو یکسان باشد.

نکات مهم در رابطه با نماد الکترونیکی

1. اشخاصی که می‌خواهند، سایت خرید و فروش داشته باشند، لازم است حتما نماد اعتماد الکترونیک دریافت کنند. بدین ترتیب کسانی که وب‌سايت های خبری و اموزشی دارند یا کارهای وبلاگی انجام میدهند احتیاجی به دریافت اینماد ندارند.
2. نماد اعتماد الکترونیکی، باید یه شکلی در سایت قرار بگیرد که، امکان کلیک روی آن وجود داشته باشد، و فقط نمایش لوگو آن کفایت نمیکند. پس اگر با سایت خرید و فروشی رو به رو شدید که در آن نماد اعتماد صرفا یک لوگو بود، آن سایت نمی‌تواند سایت مورد اطمینانی باشد.
3. هر سایت خرید و فروشی وظیفه دارد، هرساله اینماد سایت خود را تمدید کند. به عبارت دیگر اعتبار نماد الکترونیکی یک‌ساله است.
4. در اینماد باید نام مالک فروشگاه و سایت فروشگاهی، ادرس ایمیل و شماره تلفن همراه او در سایت فروشگاهی او نوشته شود. به عبارت دیگر نوشتن این اطلاعات در سایت شخص باعث ایجاد اطمینان در مشتریان میشود.
5. هر سایت فروشگاهی وظیفه دارد که اطلاعات دقیق محصولات خود را در سایت فروشگاهی خود درج کند. برای مثال:نام محصول، قیمت قابل پرداخت، نوع آن،اندازه و… باید در سایت فروشگاهی ثبت شود.
6. کسانی که تصمیم دارند یک سایت فروشگاهی ایجاد کنند، یکی از شروط لازم برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی این است که سن شخص حتما بالای 18 سال باشد، در غیر این صورت آن ها نمی‌توانند دامنه را به نام خود ثبت کنند.
اگر میخواهید یک فروشگاه اینترنتی موفق و پردرآمد داشته باشید باید نماد اعتماد الکترونیکی مخاطبان را کسب کنید. این اعتماد را می‌توانید از راه گرفتن نشان اینماد به دست بیاورید. بعضی از افرادی که قصد دارند برای شرکت خود سایت فروشگاهی طراحی کنند نمی‌دانند اینماد چیست و چه مزیت هایی دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره این موضوع میتوانید با مشاوران خبره موسسه شریف در ارتباط باشید 02188557402.
همانگونه که در ابتدا گفتیم نماد اعتماد الکترونیکی نشانی نمادین است که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اعطا می‌شود. اینماد برای کسب و کارهای اینترنتی مجاز به منظور احراز هویت و تایید صلاحیت آن‌ها و از سوی دیگر جلب اعتماد مراجعه کنندگان اعطا می‌شود. مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، بعد از برسی وبگاه متقاضی و کسب هویت و تائید صلاحیت  صاحب سایت، نشان اینماد را در اختیار متقاضی قرار می‌دهد، این نماد برا مدت دو سال به متقاضیان اعطا می‌شود.
نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد فقط به سایت های فروشگاهی تعلق میگیرد و سایت های آموزشی، خبری، وبلاگی و از این قبیل نیازی به دریافت این نشان ندارند. بیشترین فایده اینماد جلب اعتماد خریداران اینترنتی است. در واقع صاحبان سایت هایی که دارای این نشان هستند متعهد میشوند که رضایت خریداران در خرید اینترنتی جلب نمایند. مشتریان نیز می‌توانند با اعتماد و آسودگی خاطر، از فروشگاه های اینترنتی خرید کنند.

نکات مهم در رابطه با نماد الکترونیکی

نماد الکترونیکی موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402

انواع لوگوی نماد الکترونیکی

اعتبار و کیفیت وب‌سایت ها در اینماد از طریق ستاره سنجیده می‌شود، این بدین معناست که به هر میزان که تعداد ستاره ها بیشتر باشد، میزان اعتماد، کیفیت و عملکرد وب‌سایت بالاتر است.
انواع نماد الکترونیکی بدین شرح است:
1. نماد موقت: نماد موقت با هدف افزایش سرعت در روند اعطا اینماد ارائه می‌شود و این مدل از نماد الکترونیک را به سایت های فروشگاهی با کمترین معیارهای موجود میدهند.
2. نماد دائم یک ستاره: بعد از اعطا نماد موقت، فروشگاه اینترنتی برای دریافت نماد دائم مورد بررسی قرار می‌گیرد. برای اخذ نماد دائم کسب و کارها باید معیارهای مخصوصی را دارا باشند تا مورد تأیید قرار بگیرند.
3. نماد دائم دو ستاره: پس از ارائه نماد دائم یک ستاره، کسب و کارها می‌توانند ssl سایتشان را راه اندازی کنند و نماد دائم دو ستاره را دریافت کنند.

ستاره‌های نماد الکترونیکی به چه معناست؟

همانطور که متوجه شدید نمادها ستاره های مختلفی دارند. هرکدام از این ستاره ها نشان دهنده‌ی میزان اعتماد و کیفیت عملکرد وب‌سایت می‌باشد و قطعا هرچه تعداد ستاره ها بالاتر، نشان‌دهنده میزان بالاتر اعتماد، عملکرد عالی و کیفیت بهتر است. این ستاره‌ها رابطه مستقیم با گواهی ssl دارند و همانطور که میدانید گواهی ssl لایه سوکت های امن است، که از دیدگاه علمی به معنی صدور گواهینامه اتصال ایمن از راه اینترنت است. این لایه معمولا میان وب‌سايت و مرورگر کاربری که از آن بازدید می‌کند قرار می‌گیرد.
این گواهينامه برای سایت شما فواید بسیار زیادی دارد. اول و مهترین آن، گواهينامه SSL به عنوان تائیدی بصری برای بازدیدکنندگان سایت است و این باعث ایجاد حس امنیت و ایمن بود در کاربران شما میشود، این موضوع در مرحله پرداخت که کاربر نیاز به وارد کرد اطلاعات شخصی و پرداختی دارد، از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار است.

شرایط لازم برای دریافت نماد الکترونیکی

1. عرضه خدمات یا کالا در سایت: اینماد فقط به سایت هایی اعطا می‌شود که در آن کالا یا خدماتی به فروش برسند و در آن امکان سفارش آنلاین وجود داشته باشد. در صورتی که در سایت شما کالا و خدماتی به فروش نمیرسد و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارد، شما نمیتوانید از نماد اعتماد الکترونیکی برای سایتتان استفاده کنید.
2. قیمت گذاری: برای اخذ اینماد حتما باید تمامی محصولات و خدماتی که در سایت موجود هستند قیمت گذاری شده باشند.
3. ثبت درخواست به وسیله صاحب امتیاز دامنه: سایت هایی که مالکیت شخص حقیقی دارند باید صاحب امتیاز دامنه درخواست اینماد را ثبت کند. برای سایت هایی با مالکیت حقوقی و شرکتی درخواست اینماد باید توسط یکی از افراد هیئت مدیره و یا به نام شرکت ثبت شود.
4. تأیید صلاحیت فردی: قبل از اخذ نماد اعتماد الکترونیکی لازم است صلاحیت فردی شما از پلیس نظارت بر اماکن عمومی استعلام شود. اما برای انجام اینکار نیازی نیست شما به نیروی انتظامی مراجعه کنید، کارکنان مرکز تجارت الکترونیک، برای شما این کار را انجام خواهند داد و نتیجه تایید صلاحیت را از راه ایمیل ارسال میکنند. اما در صورتی که پس از استعلام صلاحیت شما تایید نشود و پاسخ استعلام توسط پلیس منفی باشد پرونده شما به حالت تعویق در می‌آید. در این شرایط نام شما وارد لیست سیاه می‌شود و دیگر مورد برسی قرار نمی‌گیرد.

مدارک لازم برای اخذ نماد الکترونیکی

برای افراد حقیقی:
1. عکس مجوز فعالیت در صورت وجود
2. ارائه تعهد نامه شخصیت حقیقی
برای متقاضیان حقوقی تجاری و غیر تجاری:
1. ارائه عکس آگهی روزنامه رسمی
2. ارائه عکس اصل شناسنامه
3. آگهی آخرین تغییرات آدرس
4. آگهی آخرین تغییرات در اسامی هیئت مدیره
5. آگهی آخرین تغییرات در موضوع فعالیت شرکت
6. ارائه تعهدنامه شخصیت حقوقی
7. عکس پروانه و مجوز فعالیت
برای متقاضیان دولتی:
1. عکس نامه در سربرگ رسمی سازمان به همراه امضاء مسئول مربوطه مبنی بر متعلق بودن وب‌سایت به دستگاه دولتی مزبور

سامانه نماد الکترونیکی enamad.ir چیست؟

نماد اعتماد الکترونیکی توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به سایت ها داده می شود تا مشتریان با اطمینان خاطر و اعتماد کامل از سایت ها به آنان مراجعه کنند. این نماد به سایت های دارای صلاحیت داده می شود و با دادن نماد الکترونیکی، محل فعالیت اینترنتی و هویت صاحب این فعالیت احراز می‌شود و بدین ترتیب، مشتریان آن سایت می‌توانند بدون داشتن دغدغه‌ مواجه شدن با کلاهبرداری ها و مشکلات اینترنتی از آن سایت خرید کنند.
سامانه نماد اعتماد الکترونیکی به نشانی enamad.ir، نشان سایتی است که از طرف مرکز مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن، تجارت، برای انجام فعالیت های مربوط به نماد اعتماد الکترونیکی ساخته شده است. صاحبان فروشگاه های اینترنتی که می‌خواهند اعتماد مشتریان خود را جذب کنند، با مراجعه به سامانه نماد اعتماد الکترونیکی و گذراندن چند مرحله ساده می‌توانند نسبت به اخذ نماد اعتماد الکترونیکی اقدام نمایند. این فروشگاه ها، لازم است که از سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی هم یک مجوز دریافت کند.
از دیگر امکانات موجود در سامانه نماد الکترونیکی enamad.ir میتوان قابلیت شکایت از فروشگاه های اینترنتی، امکان مشاهده نماد های اعتماد الکترونیک تعلیق شده و همچنین توانایی دسترسی به فروشگاه های اینترنتیی که نماد اعتماد الکترونیکی دارند را نام برد که این سامانه برای کاربران خود فراهم کرده.

مراحل دریافت اینماد

تنها منبع رسمی برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی، سایت نماد اعتماد الکترونیکی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی است. تمامی این مراحل به صورت اینترنتی انجام می‌شود و هیچ نیازی به مراجعه حضوری نیست. مراحل دریافت اینماد به شرح زیر است :
1. ایجاد حساب کاربری: ابتدا به بخش کاربری ساید نماد اعتماد الکترونیکی مراجعه کنید. بر روی گزینه ایجاد حساب کاربری بزنید، اطلاعات مورد نیاز را کامل کنید، بعد از ساخت حساب کاربری می‌توانید برای اخذ اینماد، با نام کاربری و رمز عبور خود وارد سامانه شوید.
2. کامل کردن اطلاعات و آپلود مدارک: بعد از ورود به پروفایل شخصی خودتان، بر روی گزینه تکمیل اطلاعات بزنید و اطلاعات را تکمیل کنید. بعد از تکمیل فرم مشخصات گزینه بارگذاری مدارک را انتخاب و مدارک لازمه را در سایت آپلود کنید.
3. احراز اطلاعات: در این مرحله، در بخش احراز اطلاعات، کد داده شده را با تلفن همراه خود به شماره مشخص شده پیامک کنید، و بعد از گذشت چند ثانیه، از سامانه خارج شوید و سپس برای طی کردن ادامه مراحل مجددا وارد سامانه شوید. در اینه وحله تلفن شما نیز تأیید و احراز می‌شود.
4. افزودن کسب و کار: در این بخش اطلاعات کسب و کار خود را تکمیل کنید.
5. تائیدیه فنی: بعد ازقرار دادن اطلاعات کسب و کار، برای تائیدیه فنی گزینه مدیریت کسب و کار را کلیک کنید. تائیدیه فنی بدین منظور کسب میشود که ثبت نام کننده به آدرس سایت ثبت شده دسترسی مجاز دارد.
6. تعیین نوع خدمت: در این قسمت، بعد از انتخاب گزینه لیست خدمات و مجوزها، نوع محصول یا خدمت خود را مشخص کنید. اگر شما خدمتی ارائه میدهید که نیاز به مجوز داشته باشد باید مجوزهای لازم نیز در سامانه بارگذاری شود.
7. کامل کردن فرم نظرسنجی: در قسمت بعد باید در نظرسنجی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی شرکت کنید.
8. احراز اطلاعات کسب و کار: در این قسمت، آدرس محل فعالیت، ایمیل و شماره تماس فروشگاه اینترنتی شما احراز می‌شود. برای تایید تلفن ثابت باید با شماره ای که در این قسمت مشاهده می‌کنید تماس بگیرید. زمانی که سیستم از شما کد تایید درخواست کرد، کد مربوطه را وارد کنید. بعد از گذشت نهایتا 10 دقیقه صحت تلفن شما تایید می‌شود. برای احراز ایمیل نیز، بعد از انتخاب گزینه ارسال ایمیل، یک کد به صورت ایمیل برای شما ارسال می‌شود که باید آن را در قسمت مشخص شده وارد کنید و دکمه تایید کد را کلیک کنید. تاییدیه آدرس محل فعالیت نیز به این صورت است که یک کد به کدپستی شما ارسال می‌شود و شما باید آن کد را در کادر مشخص شده وارد کنید و بعد روی گزینه تایید کلیک کنید.
9. ارسال پرونده برای کارشناس: بعد از رد کردن مراحل قبل، اکنون پرونده شما حاضر برای ارسال به کارشناس است. برای این کار شما باید روی گزینه ارسال پرونده جهت برسی کارشناس کلیک کنید.
10. تعهدنامه: در این قسمت باید یک پرینت از فایل تعهدنامه بگیرید و بعد از تکمیل کردن آن، از دفترخانه گواهی امضا دریافت کنید. بعد از آن به همراه کپی برابر اصل تمامی مجوزهایی که در بخش لیست خدمات و مجوزها آپلود کرده کرده بودید(در حالت نیاز به مجوز)، به صندوق پستی شماره 6385_14155 ارسال کنید. تعهدنامه به منظور پذیرفتن پیگیری‌های قانونی و همچنین تعلیق نماد بعد از زیرپا گذاشتن تعهدات ذکر شده است.
11. دریافت نماد: بعد از بررسی های مورد نیاز و تاییدیه نهایی کارشناس مربوطه، نماد اعتماد الکترونیکی سایت شما صادر می‌شود. در این قسمت شما می‌توانید کد و لوگوی اینماد را سایت فروشگاهی خود بارگذاری کنید.

مراحل دریافت اینماد

نماد الکترونیکی موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402

هزینه دریافت نماد الکترونیکی

برای دریافت نماد الکترونیکی شما می‌بایست مبلغ 175 هزار تومان را برای دریافت بسته پستی پرداخت کنید. البته این هزینه نسبت به زمان متغیر است. علاوه بر هزینه دریافت بسته پستی هزینه های دفتر اسناد رسمی برای آماده کردن کپی برابر اصل مدارک به این مبلغ اضافه می‌شود.
برای بسیاری از افراد هزینه اخذ اینماد یا همان نماد اعتماد الکترونیکی بسیار پر اهمیت است. مرکز توسعه تجارت الکترونیکی مجری اعطا اینماد به شرکت هاست و این هزینه به منظور انجام عملیات مورد نیاز در این پروسه مانند برسی پرونده، اعطای نماد، نظارت و پیگیری دریافت می‌شود. هزینه دریافت اینماد در زمان های مختلف میتواند متغیر باشد. به این نکته توجه کنید که برای انجام پروسه ثبت و دریافت اینماد نیازی نیست شما تخصص خاصی داشته باشید اما این فرایند ممکن است زمان زیادی طول بکشد و نیازمند تجربه است. شخصی که آشنا به این فرایند و موارد بالا باشد در زمان کمتری و با دردسر کمتر می‌تواند اینماد را دریافت کند.
به همین منظور توصیه می‌شود اگر شما دانشرو تجربه کافی در این زمینه و سوالات مطرح هنگام دریافت اینماد دارید میتوانید خودتان اقدام کنید در غیر این‌صورت شما می‌توانید با کارشناسان با تجربه موسسه شریف با شماره تماس 02188557402 ارتباط برقرار کنید تا در حداقل زمان پاسخگوی نیاز شما باشند.

میانگین زمان اخذ نماد الکترونیکی چقدر است؟

با توجه به به زمانی که برای تائید آدرس، شماره تماس محل فعالیت فروشگاه اینترنتی و تائیدیه صلاحیت فردی، صرف می‌شود در صورتی که در کوتاه ترین زمان نسبت به برطرف کردن نواقص اعلام شده از طرف کارشناسان اقدام کنید،در مدت 7الی 10روز نهایتا نماد اعتماد الکترونیکی به شما اعطا می‌شود. شما در نهایت حدود دو هفته برای انجام این فرآیند در نظر بگیرید.
در طی انجام فرایند اخذ نماد اعتماد الکترونیکی شما احتیاجی به مراجعه حضوری ندارید. فقط کافی است که مدارک مورد نیاز(که در ادامه دوره میکنیم) به دفتر اسناد رسمی ببرید و بعد از تائید به وسیله پست ارسال کنید. یک نکته حائز اهمیت این است که برای تحویل این مدارک به مراجعه حضوری پاسخ داده نخواهد شد.

تمدید نماد الکترونیکی

اینماد اعتبار دوساله دارد و برای تمدید آن باید دو هفته مانده به پایان اعتبار اقدام کنید. برای این کار شما باید وارد پنل کاربری خود در سامانه اینماد شوید. تمدید اینماد طی 2 مرحله صورت میگیرد که عبارتنداز :
1. در مرحله اول مجوزهای کسب و کار و لیست خدمات و کالاها دوباره مورد برسی قرار می‌گیرند. در صورتی که به دلایلی مثل منقصی شدن اعتبار یا تغییرات قوانین و مقررات مجوزها مورد تایید نباشد، پیام نامعتبر را مشاهده خواهید کرد و باید در بخش درخواست پشتیبانی، تیکت ثبت کنید. در این صورت کارشناسان مجوزهای شما را بررسی و شما را راهنمایی میکنند.
2. بعد از حل مشکلات، باید مجوزها را بارگذاری کنید و درخواست تمدید را هم ارسال کنید. در حالتی که وب‌سايت در زمان اعتبار نماد تخلفی نداشته باشد، اعتماد توسط کارشناسان مربوطه در زمان مقرر تمدید میشود اما در غیر این صورت امکان دارد نماد به مدت دو سال تمدید نشود.

تمدید نماد الکترونیکی

نماد الکترونیکی موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402

نحوه ابطال نماد الکترونیکی

برای لغو کردن نماد الکترونیکی باید درخواست ابطال خودتان را با ذکر دلیل، نام صاحب امتیاز نماد الکترونیکی و همچنین امضا، آدرس دامنه، شناسه کاربری، کپی از صفحه اول شناسنامه و یا کارت ملی، در سربرگ فروشگاه با یک برگ معلومی بنویسید و به شماره فکس 88968072 (مرکز تماس) ارسال کنید. بعد از باطل شدن پرونده، آدرس سایت از لیست فروشگاه های اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی حذف می‌شود، و درگاه پرداخت اینترنتی نیز قطع می‌گردد.

نحوه استعلام اینماد

همانگونه که گفته شد، فروشگاه های اینترنتی که نماد الکترونیکی دارند، فروشگاه لوگوی نماد اینماد را در صفحه اصلی سایت خود قرار می‌دهد. اما به این نکته توجه کنید که فقط وجود لوگوی اینماد در وب‌سایت فروشگاهی نمیتواند به این معنا باشد که آنها مورد تایید اینماد هستنند و از این ماده معتبر استفاده می‌کنند، لوگوی اینماد معتبر به این صورت طراحی شده است که شما با کلیک بر روی آن میتوانید وارد سایت enamad.ir شوید.
با کلیک بر روی این نماد شما اطلاعات مربوط به فروشگاه از جمله صاحب شرکت، تاریخ اعطا اینماد، تاریخ اعتبار نماد اعتماد الکترونیکی و نوع فعالیت کسب و کار اینترنتی، راه های ارتباطی موجود، اطلاعات تماس، آدرس، ایمیل و تمام اطلاعات مربوط به فروشگاه را مشاهده میکنید.
راه استعلام بدین شکل است که شما با کلیک بر روی لوگوی اینماد میتوانید سوابق کاری فروشگاه اینترنتی را ببینید و در این قسمت گزارش شکایت و و تخلفات فروشگاه اینترنتی را ثبت کنید. اگر در سایتی لوگوی نماد اعتماد الکترونیکی قابلیت کلیک کردن نداشته باشد و صرفا فقط یک لوگو باشد این مجوز تقلبی است و میتواند مورد پیگرد قانونی قرار بگیرد.
البته راه دیگری برای اطمینان از صحت اینماد یک فروشگاه اینترنتی وجود دارد. برای اینکار باید سایت نماد اعتماد الکترونیکی باز کنید و در قسمت اطمینان از اصالت، ادرس سایت را وارد کنید. بعد از کلیک بر روی دکمه جستجو، اطلاعات مربوط به فروشگاه اینترنتی و صاحب امتیاز برای شما نمایش داده می‌شود.

صفحات فعال برای دریافت نماد

برای اخذ نماد الکترونیکی باید این صفحات حتما فعال باشند و اطلاعات آن کامل باشد:
1. سوالات پر تکرار
2. شیوه ارسال
3. شیوه پرداخت
4. شیوه ثبت سفارش
5. راه های ارتباطی (تماس)
6. درباره ما
7. قوانین و مقررات
8. گرانتی اصل بودن کالا
9. انتقادات و پیشنهادات

شکایت از فروشگاه اینترنتی از راه سامانه نماد الکترونیکی enamad.ir

یکی از روش های شکایت از فروشگاه های آنلاین، شکایت از راه سامانه نماد  الکترونیکی می‌باشد که افرادی که می‌خواهند از فروشگاهی که نماد الکترونیک دارد شکایت کنند می‌توانند وارد سایت اینماد به نشانی enamad.ir شوند و بعد روی گزینه شکایت از کسب و کار کلیک کرده، در حالتی که حساب کاربری ندارید  ابتدا حساب کاربری ایجاد کنید، و سپس مراحل ثبت شرکت را انجام دهید.
طبق اعلام مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، بخش رسیدگی به شکایات از فروشگاه های اینترنتی راه اندازی شد. مطابق این اعلام، مشتریان، در صورت بروز هرگونه مشکل و عدم انجام تعهدات توسط  کسب و کارهای اینترنتی و یا عدم تحویل کالا می‌توانند شکایت خود را از طریق سامانه نماد الکترونیک به نشانی enamad.ir ثبت کنند.
رسیدگی به شکایات در سامانه نماد الکترونیک انجام می‌شود و در حالتی که فروشگاه اینترنتی پاسخگو نباشد، به بخش رسیدگی به شکایات از فروشگاه های اینترنتی ارجاع می‌شود و در صورتی که تخلف فروشگاه تایید شود پرونده به مراجع قضایی صالح ارسال می شود.

تعهدات فروشگاه اینترنتی دارای نماد الکترونیکی

فروشگاه اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی موظف است که کلیه تعهدهای درج شده در این دستورالعمل و همچنین پیوست های آن را رعایت کند. همچنین باید به بندهای تعهدنامه ای که در زمان اخذ نماد اعتماد به شکل رسمی از آن ها دریافت شده را در طول مدت فعالیت و تا زمانی که نماد اعتماد الکترونیکی اعتبار دارد به طور دقیق و کامل عمل کند:
1. هرگونه تغییر را در رابطه با شاخص های اعطاء اینماد در کوتاه ترین زمان ممکن به مرکز اطلاع وهند.
2. از تجهیزات استانداردی که مرکز آن‌ها را تائید میکند استفاده نماید.
3. به نوشته ها و اخطارهایی که از سوی مرکز و دستگاه های نظارتی صادر شده حداکثر در مدت دو روز پاسخ بدهد.
4. گزارشات، اطلاعات و همه مستنداتی که از سوی دستگاه های نظارتی و مرکز درخواست شده را در زمان اعلام شده تحویل بدهند.
5. در صورت به تعلیق درآمدن نماد اعتماد از پذیرش تعهدات جدید خودداری کرده و طبق دستورالعمل های اعلام شده و با هماهنگی مرکز، به ارائه درست تعهدات پیشین عمل کند. در صورت رعایت نکردن این مورد، نماد الکترونیکی ابطال خواهد شد.
6. احکامی که از سوی کمیته نظارتی صادر می‌شود را به طور کامل و دقیق به اجرا دربیاورد.
7. تمام ویژگی های لازم برای ورود بازرسان و کارشناسان به تمام محل ها و اماکن فعالیت و دسترسی کامل به تجهیزات مرتبط با موضوع فعالیت کسب و کار اینترنتی را بر اساس تشخیص مرکز برای انجام وظایف نظارتی برای مرکز به وجود بیاورد.
8. شخص حقوقی که داری نماد اعتماد است، وظیفه دارد قبل از هرگونه تغییری در اساسنامه، امور مرتبط با شرکت، نام و نشانی، موضع و محل فعالیت خود را به مرکز اعلام کنند و تائیدیه بگیرند. در غیر این صورت اینماد شرکت توسط سازمان به مدت دو سال به حالت تعلیق در میاید و در صورت تکرار، نماد اعتماد الکترونیکی ابطال می‌شود.
9. در صورتی که کسب و کار اینترنتی که نماد الکترونیکی دارد بعد از دریافت اینماد به مدت سه ماه بدون داشتن عذری موجه فعالیتی نداشته باشد و یا به عبارتی تعطیل باشد مرکز بعد از دو تذکر نماد اعتماد شرکت را باطل میکند.
10. در صورت وفات و یا عذر موجه مدیر عامل دارای نماد اعتماد، هيئت مديره موظف است مراتب را طی حداکثر 15 روز به مرکز اعلام کند و ظرف مدت یک ماه برای جایگزینی یک مدیر عامل داری شرایط اقدامات لازم را انجام دهند. درصورتی که این عمل در مدت یک ماه انجام نشود، نماد الکترونیکی به مدت دو ماه به حالت تعویق درمی‌آید و اگر در این مدت هم اقدامات لازم را انجام ندهند، نماد اعتماد شرکت باطل می‌شود.
11. در شرایطی که شخص حقیقی دارای نماد الکترونیکی قصد داشته باشد که کسب و کار خود را به شخص دیگری واگذار کند، موظف است مراتب را تا حداقل 48 ساعت به صورت کتبی به مرگز اطلاع دهد و تا حداکثر یک ماه مالک جدید کسب و کار را معرفی کند. در طول این مدت نماد اعتماد تعلیق می‌شود و در صورت اطلاع ندادن به شرکت نماد الکترونیکی باطل خواهد‌ شد.

اعطای نماد الکترونیکی به کسب و کارهای فعال در پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی

در حال حاضر نماد اعتماد الکترونیکی به کسب و کارهای اینترنتی فعال در شبکه های اجتماعی و پیام‌رسان ها نیز اعطا میشود. تمامی کسانی که در کسب و کارهای الکترونیکی در شبکه های اجتماعی و پیام‌رسان ها مجاز فعالیت دارند، برای ثبت نشانی خود و شروع پروسه دریافت نماد اعتماد الکترونیکی می‌توانند به سایت نمادو مراجعه کنند و پس از ایجاد حساب کاربری نسبت به ثبت نشانی فعالیت خود در شبکه های اجتماعی و پیام‌رسان ها اقدام کند. همچنین فروشگاه های اینترنتی که نماد اعتماد الکترونیکی دارند نیز می‌توانند وارد پنل کاربری خود در سامانه شوند و در قسمت افزودن شناسه نسبت به ثبت نشانی فعالیت خود در شبکه های اجتماعی و پیام‌رسان ها اقدام کنند.

آیا قبل از اخذ نماد الکترونیکی، استفاده از عکس نماد در سایت اشکالی دارد؟

یک سوال مهم درباره نماد الکترونیکی این است که ایا استفاده از عکس این نماد در سایت پیش از دریافت آن اشکالی دارد؟ در جواب این سوال باید بگوییم، نشان نماد اعتماد الکترونیکی یک لوگوی دولتی است و هرشکل از جعل و سواستفاده از این نماد غیر قانونی و شامل احکام جعل علامت دولتی است. استفاده از عکس نماد به جای نشان آن همانند همان جعل می‌باشد و متحقق اجرای قانون کیفری می‌باشد.
در پروفایل لوگو نماد چه اطلاعاتی راجب کسب و کار مربوطه نمایش داده میشود؟ در صورت محرز شدن شرایط و دریافت این مجوز، اطلاعات زیر به صورت عمومی برای بازدیدکنندگان در پروفایل شما قرار داده می‌شود:نام کسب و کار، تاریخ اعطای نماد اعتماد، سابقه عملکرد کسب و کار، آدرس وب‌سایت، وضعیت اعتبار نماد، زمان پاسخگویی کسب و کار، خدمات و کلا و مجوزهای کسب و کار، نام شخص صاحب امتیاز، نشانی کسب و کار، شماره تلفن ثابت و آدرس ایمیل.

مراحل قبل از دریافت نماد الکترونیکی

آدرس سایت باید به نام متقاضی باشد و اگر در صورتی که شخصیت حقوقی متقاضی است، باید به نام یکی از افراد عضو هیئت مدیره باشد. در ابتدا شما باید کسب و کار اینترنتی خود را تکمیل و آماده برای فعالیت کنید، پس از آن درخواست خود را بفرستید تا تأیید ملزومات ارزیابی انجام گیرد. اطلاعات کامل تماس شامل: آدرس، تلفن ثابت، تلفن همراه و… را در قسمت تماس سایت خود قرار دهید
در شرایطی که برای استفاده از خدمات سایت شما لازم است کاربر ثبت‌نام کند، باید یک نام کاربری و رمز عبور برای تست و به صورت موقت در اختیار مرجع اعطا کننده نماد اعتماد الکترونیکی قرار دهید تا آن‌ها بتوانند خدمات موجود در سایت شما را ارزیابی کنند، بعد اخذ نماد اعتماد میتوانید آن را باطل کنید. اخذ اینماد رایگان است و هزینه ای ندارد اما برای پروسه تایید هویت و ارسال پستی لازم است به پیمانکار و اداره پست مبلغی پرداخت شود.
زمان ارزیابی و گذراندن مراحل احراز هویت و صدور اینماد از یک هفته تا یک ماه میتواند متغیر باشد، شما در طی این مدت میتوانید به وسیله سایت رسمی صادر کننده مراحل گذرانده شده را پیگیری کنید تا قبل از صادر شدن نماد اعتماد الکترونیکی استفاده از تصویر نماد در سایت حتی به صورت آزمایشی غیرقانونی محسوب می‌شود.

مراحل قبل از دریافت نماد الکترونیک

نماد الکترونیکی موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402

نقش نماد الکترونیکی در میزان افزایش فروش

نماد الکترونیکی در افزایش فروش نقش به سزایی دارد،به دلیل اینکه یکی از دغدغه های خریدارن در زمان خرید از فروشگاه های آنلاین، ریسک مالی بالا در زمان پرداخت است. این دغدغه تا حدودی توسط اینماد پاسخ داده شده است. از آنجایی که به دست آوردن اعتماد خریداران در فروشگاه های اینترنتی، یکی از مهم ترین رکن های موفقیت یک فروشگاه می‌باشد، در صورتی که بتوان این اطمینان خاطر را به مشتریان داد که یک خرید و پرداخت ایمن خواهند داشت این رکن تا حد زیادی محقق می‌شود. بعد از راه اندازی یک فروشگاه آنلاین، اینماد به کاربران این اطمینان را میدهد که تمام تبادلات مالی با سایت فروشگاهی ایمن، بر اساس قوانین و تحت کنترل نهادهای نظارتی است. اما از مهم ترین عوامل افزایش فروش، بازاریابی اصولی و تلاش بر جلب رضایت مشتریان است. حتی اگر شما از ارگان های مختلف دولتی و غیردولتی هم مجوز داشته باشید اما مشتریان شما ناراضی باشند، حتما شکست میخورید. (البته به جز خدمات انحصاری مانند ایران خودرو و….که رقیبی در بازار ندارند.) اگر رقیبانی دارید، تلاش لازمه رسیدن به موفقیت است.

اساس استفاده از نماد الکترونیکی، حقوق مصرف کنندگان است

در این قسمت نکات حائز اهمیت در مورد حقوق مصرف کنندگان را برسی میکنیم تا با این موضوع مهم آشنا شوید :
1. حق ایمنی: به معنی حق حفاظت در مقابل بازاریابی کالا و خدمات است که می‌تواند خطرناک باشد. کالاها و خدمات خریداری شده نه تنها نیاز آنی کاربران را برآورده میکند، بلکه منفعت های طولانی مدت را نیز برآورده میکند.
2. حق مطلع شدن: به معنی اطلاع رسانی درباره کیفیت، کمیت، استانداردها و قیمت کالا و خدمات است تا بتواند مصرف کننده را در برابر شیوه های تجارات ناعادلانه محفوظ نگه دارد. خریدار باید تمام اطلاعات مربوط به محصول و خدمات را پیش از انتخاب یا تصمیم گیری بدست آورد. این کار به اون این اجازه را می‌دهد تا با بینشی باز و مسئولیت پذیری تصمیم گیری کند.
3. حق درخواست جبران خسارت: در این قسمت به کاربر این حق داده می‌شود که  بتواند در برابر شیوه های تجارت ناعادلانه یا بهربرداری بی پروا خسارت دریافت کند. مصرف کنندگان می‌بایست از گلایه های واقعی خود شکایت کنند. بعضی اوقات ممکن شکایت آنها بسیار کوچک و کم اهمیت به نظز برسد اما ممکن است تاثیر آن بر تمام جامعه بسیار زیاد باشد.

درخواست پروانه کسب فناوری رایانه

افرادی که واجد شرایط دریافت نماد الکترونیک دو ستاره باشند می‌توانند همزمان با درخواست نماد اعتماد برای درخواست پروانه کسب از اتحادیه فناوران رایانه استان تهران اقدام کنند. این اقدام به دلیل اجرایی کردن مفاد آیین‌نامه <<الحاقیه آیین‌نامه اجرایی سازماندهی صدور پروانه کسب موضوع تبصره 1 ماده 12 قانون نظام صنفی به منظور سازماندهی فعالیت فروشگاهی مجازی>>می‌باشد.
اتحادیه<<صنف فناوران رایانه تهران>>برای ثبت نام متقاضی های صدور پروانه کسب فعالیت فروشگاه آنلاین، به عنوان اتحادیه همگن برای صادر کردن پروانه کسب فروشگاه های آنلاین شناسایی شد و در جلسه ای مورخ 11/05/1390 کمیسیون نظارت تهران تعیین و در نامه شماره 117/90/18221 مورخ 19/05/1390 ابلاغ شد. این اتحادیه تا زمان تشکیل اتحادیه مستقل کشوری فروشگاه های اینترنتی صرفا برای فروشگاه های آنلاین مستقر در شهر تهران مجوز صادر میکند.

درخواست کسب پروانه فناوری رایانه

نماد الکترونیکی موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402

انواع تخلفات نماد الکترونیکی

به صورت کلی تخلفات و شکایت ها به دو دسته تقسیم می‌شوند، که عبارتند از:
1. شکایات و تخلفاتی که صرفا مرتبط با تخلفات شخص می‌شود، مثل:تحویل ندادن کالا، بازپرداخت نکردن وجه و…
2. شکایات و که به علاوه عدم رعایت تعهدات فروشنده، تخلفاتی مانند گران فروشی، فروش کلای تقلبی و…. را به همراه دارد.
فروشگاه های اینترنتی می‌توانند این تخلفات را در سامانه اینماد داخل پنل کاربری خود مشاهده کنند و نسبت به جبران و رفع آن اقدام کنند،در صورتی که شما به این شکایات و تخلفات اهمیت ندهید، اینماد وب‌سایت شما را ابطال خواهد کرد.

مزایای دریافت نماد الکترونیکی برای کاربران

همانگونه که متوجه شدید اینماد نوعی نشان اعتبار و اعتماد است که به وب سایت های فروشگاهی دارای صلاحیت اعطا می‌شود. از مهم ترین دلایل اخذ اینماد برای یک سایت<<جلب اعتماد کاربران>>و<<دریافت درگاه پرداخت بانکی مستقیم>>است. اگر قصد دارید به وب‌سايت فروشگاهی خود اعتبار و رسمیت ببخشید حتما برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی سایت خود اقدام کنید. مزایای دریافت اینماد به شرح زیر است:
1. افزایش میزان اعتماد مراجعه کنندگان و در نتیجه استفاده از خدمات و محصولات شما.
2. شناسایی صاحب امتیاز وب‌سایت
3. وجود اطلاعاتی مانند، آدرس ایمیل، شماره تلفن ثابت، آدرس پستی
4. مشخص بودن میزان زمان اعتبار
5. وجود مشخصات کسب وکار برای اطلاع کاربران
6. افزایش امنیت خرید برای کاربران
7. حفاظت از حریم شخصی کاربران
8. گارانتی محصولات و قابلیت ارجاع پول برای کاربران
9. قابلیت پرداخت مبلغ به صورت آنلاین

معایب اینماد چیست؟

برای رسیدن به نگاهی واقع بینانه درباره یک موضوع به برسی نکات آن از جوانب مثبت و منفی نیازمند است. در ادامه مطلب چند نکته منفی نماد اعتماد الکترونیکی را مورد برسی قرار میدهیم.
1. برای اخذ اینماد باید هزینه کنید: درست است که این هزینه ناچیز است، اما با این وجود، شما باید برای اخذ و تمدید آن پول بدهید. (لازم به ذکر است در دوران شیوع کرونا هزینه اخذ اینماد افزایش پیدا کرده.)
2. فرایند اخذ اینماد زمانبر است: حدودا یک ماه طول می‌کشد تا مراحل اخذ نماد اعتماد سپری شود. البته در صورت به وجود آمدن مشکلی این فرایند ممکن است‌ زمان بیشتری طگل بکشد.
3. اخذ اینماد یعنی پرداخت اینماد: بزرگ ترین ایران اینماد این است که اخذ اینماد یعنی ثبت قانونی کسب و کارتان در یک سازمان دولتی که این یعنی شما باید در زمان مشخص شده اظهار نامه مالیاتی را پر کرده و مبلغ آن را بپردازید.

معایب اینماد

نماد الکترونیکی موسسه ثبتی و حقوقی شریف، مشاوره رایگان: 02188557402

سخن پایانی

یکی از راه هایی که کسب و کارهای نوپا برای جلب اعتماد در میان مشتریان استفاده می‌کنند نماد الکترونیکی است. از آنجایی که این روزها بسیاری از افراد خریدهای خود را به صورت اینترنتی انجام می‌دهند، کسب و کارها به دنبال روشی برای جلب اعتماد مردم هستند. این کسب و کارها میتوانند با دریافت نماد اعتماد مشتریان بیشتری به خود جذب کنند.
فراموش نکنید که اعتماد مشتریان طی مدت طولانی به دست می‌آید. بعصی از افراد با یکبار تجربه خرید کیفیت و پشتیبانی سایت شما را در نظر می‌گیرند. ولی گروهی دیگر از افراد کمتر ریسک میکنند و باید آن‌ها دلایلی داده شود تا بتوانند راحتر اعتماد کنند. لوگوی اینماد یک جور اطمینان خاطر برای این دسته از افراد که تعدادشان که کم هم نیست محسوب می شود و می‌تواند در فروشگاه شما کاربران بیشتری را به مشتری تبدیل کند.
این نماد اعتبار یک ساله دارد و هر 3 ماه یکبار این اطلاعات تایید و مورد برسی قرار میگیرد. موسسه ثبتی شریف در تمام مراحل دریافت نماد الکترونیک همراه شما کاربران عزیز خواهد بود و موفقیت شما را امور صمانت میکند. برای راحتی در رسیدگی به سوالاتتان می‌توانید در بخش تماس آنی با شماره تماس 02188557402 و یا مشاوره آنلاین در همین صفحه سوالاتتان را از کارشناسان با تجربه موسسه شریف بپرسید تا در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه پاسخ سوالات خود را بیابید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *