ثبت شرکت در هند

ثبت شرکت در هند
ثبت شرکت در هند ثبت شرکت در هند امروزه سرمایه‌گذاران زیادی را به خود جلب کرده است. در کشور هندوستان قوانین KYC سختگیرانه‌ای اجرایی می‌گردد اما تلاش بر این است که افتتاح حساب در این کشور بدون نیاز به حضور شما انجام گیرد اما ممکن است در هر صورت لازم باشد که شما به جهت افتتاح حساب به یکی از شعب بانک مربوطه مراجعه نمایید. در زمان ثبت شرکت در کشور هند و افتتاح نمودن یک کتاب بانکی لازم است تا حتماً مبلغ به عنوان ذخیره در یکی از بانک‌های کشور هندوستان نگهداری شود. میزان این مبلغ بستگی به بانک مربوطه دارد اما معمولاً برای ایجاد یک حساب جاری در کشور هندوستان به حداقل 10000روپیه نیاز است که در حساب خود داشته باشید. در این مقاله به اخذ اقامت و تابعیت هند از طریق ثبت شرکت و نیز نحوه ثبت شرکت در هند و همچنین شرایط و مدارک لازم برای ثبت شرکت در هند به صورت دقیق و علمی پرداخته شده است. پس از مطالعه این مقاله می‌توانید جواب سوال های خود را بیابید. سوال‌هایی مانند مهاجرت به کشور هند از طریق ثبت شرکت دارای چه شرایطی می‌باشد؟ آیا می‌توان به جهت دریافت اقامت دائم این کشور به ثبت شرکت در هند پرداخت؟ آیا با ثبت شرکت در هند به سود دهی مناسبی خواهیم رسید؟ موسسه شریف با توجه به تجربیات خود در زمینه امور مهاجرت می‌تواند در رابطه با ثبت شرکت در هند به شما عزیزان مشاوره رایگان ارائه نماید تا بتوانید تصمیم درستی در رابطه با سرمایه گذاری و ثبت شرکت در هند بگیرید. برای بهره‌مندی از مشاوره رایگان موسسه شریف می‌توانید با شماره تماس 02188557402 تماس حاصل فرمایید. آدرس مجموعه به نشانی خیابان ولیعصر- پایین تر از بهشتی- بین دل آرا و دل آویز- پلاک ۲۰۷۳- واحد جنوبی می‌باشد.

ثبت شرکت در هند و شرایط عمومی

در چند سال اخیر روند پیشرفت اقتصادی کشور هندوستان هندوستان روندی صعودی بوده است که می‌تواند از جمله عوامل بسیار مهمی به جهت جذب سرمایه گذاری و مهاجرت از طریق ثبت شرکت در این کشور باشد .افرادی که قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت را دارند فقط تعداد کمی را شامل می‌شوند زیرا اکثر کسانی که اقدام به این کار می‌نمایند دچار مشکلاتی می‌شوند. کشور هندوستان دارای پیشینه تاریخی ۵۰۰۰ ساله می‌باشد که در قسمت جنوب آسیا واقع شده است. پایتخت این کشور شهر دهلی نو می‌باشد. هند دارای جمعیت 1 میلیارد و300 میلیون نفر می‌باشد که از زمان های گذشته دارای سبک خاصی در ادیان گوناگون بوده اند. از دیرباز افراد مهاجر کشور هند را به عنوان مقصد مناسبی انتخاب می‌کردند که این امر بیشتر به دلیل وجود منابع و غنایم مناسب در کشور هند می‌باشد. در ادامه مطلب به بررسی شرایط عمومی ثبت شرکت در هند در ابعاد گوناگون می‌پردازیم.
ثبت شرکت در هند دارای جنبه های منفی و مثبت می‌باشد به عنوان مثال می‌توان اینگونه بیان کرد که جمعیت زیاد این کشور را می‌توان هم یک نکته مثبت تلقی کرد و هم یک نکته منفی. کشور هند دارای بازاری روبه رشد با توسعه و فرصت‌های فراوان برای سرمایه گذاران خارجی می‌باشد. تلاش که دولت این کشور بر این بوده است تا با اجرایی کردن سیاست‌های مناسب زمینه برای جذب سرمایه گذاران خارجی فراهم نماید که این کار باعث رشد بیزینس و سرمایه گذاری توسط افراد و شرکت‌های خارجی در این کشور می‌شود.
در کشور هند صادرات انواع گوناگون فرآورده‌های نفتی، سنگ‌های قیمتی، وسایل نقلیه و ماشین آلات رواج داشته و بیشترین مقدار این صادرات به کشورهای آمریکا، چین و عربستان سعودی صورت می‌پذیرد و همچنین فهرست کالاهای وارداتی به این کشور شامل پلاستیک، آهن ،نفت خام و غیره می‌باشد که بیشترین واردات از کشورهای امارات، آمریکا عربستان و سوئیس صورت می‌پذیرد. صنعت کشاورزی در کشور هند دارای اهمیت زیادی می‌باشد.بیشترین آمار برداشت در این کشور شامل برنج، گندم، جو، پای، عدس و پیاز است.
به جهت ثبت شرکت در کشور هند لازم است تا در ابتدا فرد متقاضی یک طرح تجاری (Business Plan) که در صدد رشد و توسعه اقتصادی کشور هند می‌باشد و رفتار بین المللی را در حوزه تجاری گسترش می‌دهد را ارائه نماید اما برای ثبت شرکت در کشور هند لازم است تا مراحل و مقدماتی طی شود که شامل ثبت برند تجاری که این مرحله خود دارای پیچیدگی ها و ظرافت هایی می‌باشد، انجام پذیرد. اما جای نگرانی نمی‌باشد زیرا موسسه شریف می‌تواند در جهت ثبت شرکت در حرفه شما راهنمایی های لازم را ارائه نماید در صورت تمایل به کسب مشاوره رایگان می‌توانید با شماره تماس 02188557402 تماس حاصل فرمایید .
در ادامه مطلب به روند رسیدگی به این امور به صورت دقیق و جزئی خواهیم پرداخت.

نکات کلی برای ثبت شرکت در هند

1. سهامداران در این کشور می‌توانند از هر ملیتی باشند.
2. نیازی به حضور فرد متقاضی در کشور هند نمی‌باشد.
در ادامه به زمان بندی ثبت شرکت در هند خواهیم پرداخت.

زمان بندی ثبت شرکت در هند

به جهت دریافت PAN CARD ۲۱ روز کاری زمان لازم دارید.
برای تایید نام شرکت در کشور هند ۴روز زمان لازم دارید.
پس از تایید نام برای ثبت شرکت در کشور هندوستان به چهار روز زمان نیاز دارید.
زمان بندی ادامه کار پس از ثبت شرکت:
برای افتتاح حساب بانکی ۱۵ روز کاری زمان لازم است.
برای دریافت کد مالیاتی ۱۵ روز کاری زمان است.
مدت زمان مورد نیاز از زمان شروع ثبت شرکت و افتتاح حساب بانکی حدود  ۲۳ روز می‌باشد.

پیش نیازهای لازم ثبت شرکت در هند

  1. سرمایه اولیه در حدود ۱۰۰ هزار روپیه یا ۲۰۵۰ دلار .
  2. حداقل دو نفر سهامدار نیاز دارید
  3.  امضای الکترونیک
  4. IDN ( INDIN DIRECTOR NOMBER )
  5. مدارک برابر اصل
  6.  حداقل داشتن یک آدرس ریجستر شده در کشور هندوستان ضروری می‌باشد.

افتتاح حساب بانکی در هند

در زمان ثبت شرکت می‌توانید در بانک‌های نامبرده شده در زیر اقدام به افتتاح حساب نمایید:
1. AXISBank
2. UCOBank
3. ICICIBank
4. HDFC Bank
5. و …

مالیات بر ارزش افزوده

میزان مالیات بر ارزش افزوده در کشور هندوستان با توجه به کالا و خدمات شما متغیر می‌باشد که این رقم را می‌توان در حدود ۷ و نیم درصد تخمین زد.

کد واردات و صادرات

لازم است تا به جهت انجام امور بازرگانی حتماً کد واردات و صادرات دریافت نمایید که دارای هزینه ای در حدود ۳۵۰ دلار می‌باشد.
پس از اینکه اقدامات مربوط به ثبت شرکت در کشور هند انجام شد در صورتی که نیاز به دفتر کار مجازی داشته باشید باید هزینه ای حدود ۲۰۰ دلار پرداخت کنید که لازم است این هزینه هر سه ماه یکبار پرداخت شود.
پس از این که شرکت شما در هند به ثبت رسید، موسسه شریف خدماتی را به جهت اداره شرکت به صورت غیر حضوری در کشور هندوستان به شما عزیزان ارائه می‌نماید.

خدمات دفاتر مجازی

  1. فوروارد نمودن تلفن های شرکت مورد نظر
  2.  فوروارد کردن فمس شرکت
  3. فوروارد کردن نامه های رسیده

حسابداری

در صورتی که شما پس از ثبت نمودن شرکت نیاز به یک فرد حسابدار دارید خدمات حسابدار شامل موارد زیر می‌باشد:
1. انجام امور حسابداری
2. پرداخت نمودن هزینه های سالیانه
3. پرداخت نمودن صورت حساب‌های ROC
4. تکمیل نمودن اظهارنامه های مالیات بر ارزش افزوده و ارسال کردن آن‌ها
هزینه دستمزد حسابدار در هند:
1. شرکت های بدون کارکرد و خوابیده سالانه حدود ۱۲۰۰ دلار
2. شرکت های کوچک (تا ۳۶ برگ سند حسابداری) سالانه حدود 2000 دلار
3. شرکت‌های بزرگ (تا ۱۰۰ برگ سند حسابداری) سالانه حدود 3600دلار

قوانین ثبت شرکت در هند

قوانین مربوط به ثبت شرکت در هند برای افراد خارجی دارای تفاوت‌های زیادی نمی‌باشد بنابراین می‌توان اینگونه بیان کرد که قوانین و مقررات مربوط به ثبت شرکت در کشور هند بیشتر متوجه نوع کمپانی‌ها می‌باشد. پس از اینکه مدارک و اسناد لازم برای ثبت شرکت در هندوستان را آماده نمودید لازم است تا میزان سرمایه اولیه و اعضای شرکت نیز تعیین گردد. پس از این اقدامات بایدیک آدرس مشخص برای دفتر شرکت در کشور هند داشته باشید. بعد از اینکه تاییدیه های قانونی را دریافت نمودید ثبت شرکت شما در این کشور انجام خواهد شد. ثبت نمودن شرکت در کشور هندوستان دارای هزینه های مقرون به صرفه می‌باشد اما این کار به زمان زیادی نیاز دارد.

 

ثبت شرکت در هند و اخذ اقامت آن

کشور هندوستان با تابعیت دوگانه دارای منافات می‌باشد. این موضوع به این معنی می‌باشد که افراد هندی نمی‌توانند تابعیت کشوری دیگر را نیز داشته باشند (مگر در صورت داشتن شرایط خاص و استثنایی) و همچنین اشخاصی که از کشورهای دیگر به هندوستان عزیمت کرده‌اند و می‌خواهند تابعیت این کشور اخذ نمایند نمی‌توانند از هر راهی تابعیت کشور هندوستان را دریافت نمایند مگر آن دسته از افرادی که به دلایل مختلف مانند تحصیل در هندوستان، سرمایه گذاری در هندوستان و یا ثبت شرکت در هندوستان به این کشور وارد شده باشند.
شما در دو صورت می‌توانید اقامت دائم کشور هندوستان را دریافت نمایید:
OCI:
این کارت ویزای تقریباً مادام العمر محسوب می‌گردد که امتیاز تردد به صورت چندین باره را در کشور هندوستان تضمین می‌نماید و افرادی که بتوانند این کارت را به مدت پنج سال داشته باشند می‌توانند به جهت دریافت تابعیت کشور هندوستان درخواست ارائه دهند. آن دسته از افراد متقاضی (به جز بنگلادش و پاکستان) که بعد از سال ۱۹۵۰ متولد شده باشند این امکان را خواهند داشت که برای این امر درخواست خود را ارائه نمایند. البته توجه داشته باشید که افراد این دسته لازم است تا از اتباع آن دسته از کشور هایی باشد که که تابعیت دوگانه در آن کشورها مجاز تلقی می‌شود.
PIO:
افرادی که اصالتاً دارای تابعیت هندی هستند مانند پاکستانی‌ها کارت PIO دریافت می‌نمایند. این کار دارای اعتباری به مدت ۱۵ سال می‌باشد و به افراد این امکان را می‌دهد که به صورت آزادانه به کشور هندوستان سفر کنند و در این کشور بدون ویزا به مدت ۱۸۰ روز زندگی کنند. افرادی که می‌توانند این کارت را دریافت کنند شامل اتباع کشورهای پاکستان ، بنگلادش، افغانستان، نپال، بوتان، سریلانکا و چین می‌باشند.

ثبت شرکت در هند و استانداردهای سرمایه گذاری در هند

در چند سال گذشته کشور هند در زمینه اقتصادی و توسعه تجارت بین المللی دارای روند صعودی بوده است. به این صورت که میزان تولید ناخالص ملی کشور هندوستان مقدار خیلی نزدیک و مشابهی به کشور انگلستان پیدا کرده است. همچنین این مقدار  به اندازه دوبرابر نرخ تولید ناخالص ملی کشور روسیه می‌باشد. در ۱۰ سال گذشته میزان نرخ بیکاری در کشور هندوستان دارای روند کاهشی بوده است نرخ بیکاری در کشور هندوستان ما بین سال‌های ۲۰۱۰ تا اکنون دارای روند ثابتی بوده است که در حدود سه و نیم درصد می‌باشد اما لازم است به این نکته توجه داشته باشید که برای اتباع خارجی و سرمایه‌داران دیگر کشور های مدرن دنیا سرمایه‌گذاری در کشور هندوستان پیشنهاد مناسبی تلقی می‌شود یا خیر.
کشور هندوستان به عنوان یک کشور آسیایی  روبرو شد تلقی می‌شود. اما سوال اینجاست که آیا سرمایه گذاران جهانی نیز به سرمایه‌گذاری در کشور هندوستان مایل هستند یا خیر؟ مقدار تولید ناخالص ملی در کشور هند دو و نیم میلیارد دلار آمریکا می‌باشد که این نرخ در مقایسه با دیگر کشورها همانند اتریش ۴۱۶ میلیارد دلار آمریکا می‌باشد. این موضوع به این معنی می‌باشد که افراد خارجی که قصد سرمایه گذاری در کشورهای خارجی را دارند گزینه های دیگری را به جهت سرمایه گذاری و ثبت شرکت انتخاب می‌کنند.
همچنین موضوع امنیت سرمایه‌گذاری در کشور هندوستان که به وسیله اتباع خارجی جهان در این کشور صورت می‌پذیرد در سال ۲۰۱۸ به سطح مناسبی دست یافته است به گونه‌ای که این مقدار بالاتر از کشورهای ژاپن و برزیل قرار دارد.
در ادامه مطلب به معرفی انواع شرکت ها در کشور هندوستان می‌پردازیم.

ثبت شرکت در هند و انواع شرکت‌ها

هر کشوری در امور اقتصادی دارای سبکی خاص می‌باشد به صورتی که برای انواع شرکت‌ها هر کشوری دارای تقسیم بندی های گوناگون می‌باشد که کشور هم از جمله این کشورها می‌باشد. در کشور هندوستان به جهت اداره راحت‌تر امور اقتصادی و ثبتی انواع مختلفی از شرکت‌ها برای عموم افراد اختصاص داده شده است که این موضوع هم برای اتباع خارجی که قصد ثبت شرکت در کشور هندوستان را دارند و هم برای افراد داخل کشور که برای امور ثبتی در مواضع مختلف قصد اقدام دارند، صدق می‌کند.
کشور هندوستان دارای ۱۲ نوع شرکت به جهت ثبت می‌باشد.
شرکت هایی از نوع مسئولیت محدود در کشور هندوستان به شرکت های گفته می‌شود که دارای ویژگی های نام برده شده در زیر باشد:
1. برای انتقال سهام خود حق سهامداران را محدود می‌کند.
2. تعداد شرکا حداقل دو نفر و حداکثر ۵۰ نفر باشد.
3. حق فروش سهام را به مردم در قالب دعوت نامه و یا واگذاری سهام را نخواهد داشت.
4. حداقل سرمایه لازم در کشور هندوستان برای این گونه از شرکت‌ها 100 هزار روپیه است که ممکن است در شرایطی تغییراتی داشته باشد اما در رابطه با حداکثر میزان سرمایه در قانون اشاره در قانون کشور هند اشاره نشده است.
5. شرکت هایی از نوع سهامی عام در کشور هندوستان شرکت‌هایی خواهند بود که متناسب با قوانین نامبرده شده در زیر تشکیل شود:
1. سهامداران می‌توانند در شرکت‌های سهامی عام سهام خود را بدون توافق به غیر واگذار کنند.
2. حداقل تعداد اعضا هفت نفر می‌باشد و محدودیتی در تعداد سهامدار بیشتر تا هر اندازه نخواهد بود.
3. به جهت واگذاری سهام لازم است پذیره نویسی و یا فروش سهام صورت پذیرد و لازم است تا از همه مردم به صورت عمومی دعوت به عمل بیاید.
4. حداقل میزان مبلغ سرمایه شرکت ها حدود ۵۰۰ هزار روپیه است و حداکثر مقدار آن در قانون تعریف نشده است. ممکن است در طی زمان این مقدار متفاوت باشد.

شرکت با مسئولیت نامحدود

شرکت‌هایی با مسئولیت نامحدود در کشور هندوستان نوعی سازمان تجاری محسوب می‌شوند که همان‌طور که از نام آنها مشخص است کلیه اعضا و یا شرکا در این شرکت دارای مسئولیت نامحدود هستند و در زمینه کلیه تعهدات شرکت پاسخگو می‌باشند. در شرکت‌های با مسئولیت نامحدود دارایی‌های شریکان می‌تواند به عنوان بدهی های شرکت مورد استفاده قرار بگیرد و همچنین توجه داشته باشید که این گونه از شرکت ها در هر زمان می‌توانند به شرکت‌های با مسئولیت محدود طبق قانون ۳۲ شرکت های هندوستان تغییر یابند.
شرکت هایی با مالکیت یگانه نوعی نهاد تجاری محسوب می‌شوند که در آن مدیریت تمام سازمان و یا بیزینس بر عهده یک فرد می‌باشد که مسئولیت آن را عهده دار است. این فرد تنها صاحب و سهامدار و یا شریک شرکت است که تمامی سود و زیان شرکت با این فرد می‌باشد. هیچ بیزینس جداگانه‌ای تحت هیچ قانونی که مربوط به مالکیت فردی باشد در کشور هندوستان وجود ندارد.

شرکت مشارکتی با خانواده‌های هندو

شرکت های مشارکتی با خانواده‌های هندو شرکت‌هایی می‌باشند که در آن اعضای یک خانواده هندی می‌توانند دارای مشارکت باشند و یک بیزینس خانوادگی را مدیریت نمایند. این نوع شرکت‌ها کاملاً هندی محسوب می‌شوند و تنها افراد هندی و دارای تابعیت کشور هندوستان امکان ثبت این شرکت‌ها را خواهند داشت.

شرکت مشارکتی

شرکت‌های مشارکتی نوعی شرکت تجاری می‌باشند که بین چند نفر تشکیل می‌شوند و این افراد با یکدیگر توافق می‌کنند که از سود کسب و کاری که انجام می‌دهند و هر یک از آنها و یا همه آنها به دست می آورند به صورت یکسان بهره‌مند گردند و این سود به صورت برابر در میان آنها تقسیم گردد. در حقیقت این نوع کسب و کار و یا شرکت که طبق قانون مشارکت هند مصوب سال ۱۹۳۲ اداره می‌گردد ممکن است در میان چند فرد با دارا بودن تخصص‌های گوناگونی شکل بگیرد.

شرکت تعاونی

شرکت های تعاونی دارای نوعی ساختار سازمانی داوطلبانه می‌باشند که در آن اعضای شرکت برای ارتقاء منافع اعضای خود دارای همکاری با یکدیگر می‌باشند. این شرکت ها کاملاً در جهت مصالح افراد شرکت و با یک گروه افراد تشکیل می‌گردد و در ورود و خروج افراد یا اعضا در این شرکت ها هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد. اداره این نوع از شرکت ها تحت قانون انجمن های تعاونی مصوب ۱۹۱۲ هندوستان صورت می‌پذیرد.

شرکت مشارکتی مسئولیت محدود (LLP)

شرکت های مشارکتی مسئولیت محدود نوعی شرکت‌های تجاری هستند که در این نوع از شرکت‌ها حداقل یک شخص دارای مسئولیت نامحدود می‌باشد. در این شرکت ها ممکن است دیگر اعضا دارای مسئولیت محدود در شرکت باشند اما حتماً باید حداقل یک فرد مسئولیت کلی شرکت را بر عهده بگیرد و همچنین میزان مسئولیت اعضای دیگر شرکت با توجه به میزان شرکت و سهام آنها تعیین خواهد شد. این نوع از شرکت ها برخلاف شرکت های مشارکت عمومی با مرگ و یا عدم پرداخت دیون یا بدهی های شرکت به پایان نمی‌رسد و شرکت منحل نمی‌گردد. مدیریت این شرکت‌ها تحت نظر قانون شرکت‌های مشارکت محدود مصوب سال ۲۰۰۸ صورت می‌گیرد.

دفتر نمایندگی

در کشور هندوستان دفاتر نمایندگی به عنوان نمایندگی شرکت مادر و اصلی به منظور شناخت بیشتر محیط کسب و کار هندوستان و یا سرمایه گذاری در این کشور تشکیل می شوند. این نوع از دفاتر هیچگونه فعالیت تجاری صنعتی و یا کسب و کاری را در کشور هند ندارد و فقط نقش آنها محدود به جمع آوری اطلاعات و پیشرفت صادرات و واردات به کشور هند می‌باشد. درآمد این نوع از شرکت ها باید از طریق درآمد شرکت مادر و یا اصلی تامین گردد.

دفتر شعبه

آن دسته از شرکت های خارجی که در زمینه تولید و تجارت و یا خدمات دارای فعالیت می باشند می‌توانند در کشور هندوستان یک دفتر شعبه ثبت کنند تا با ثبت شعبه در کشور هندوستان بتوانند اهداف مختلف شرکت شامل ارائه خدمات حرفه ای، مشاوره‌ای، صادراتی، وارداتی و غیر را به سهولت انجام دهند. توجه داشته باشید که این دفاتر هیچ اقدام تولید منحصر به‌ فردی نخواهند داشت و نمی‌توانند فعالیت‌های تولیدی شرکت را در کشور هند به انجام برساند. فعالیت این شعبات زیر نظر قانونی در کشور هند صورت می‌پذیرد که اجازه ایجاد دفاتر شعبه در هند را می‌دهد.

دفتر پروژه

شرکت های خارجی می‌توانند به صورت موقتی در کشور هندوستان دفاتر پروژه موقتی به جهت انجام برنامه ریزی ها و فعالیت های مربوط به آن پروژه را به ثبت برسانند.

شرکت فرعی

آن دسته از شرکت هایی که دارای مالکیت صددرصد خارجی می باشند و تمامی سرمایه گذاری در این شرکت ها بدون ورود شریکان هندی انجام شده است این امکان را خواهند داشت تا در کشور هندوستان اقدام به تاسیس شرکت‌های فرعی یا شرکت‌های تابعه نمایند.
ثبت نمودن شرکت های تابعه یا فرعی خارجی در کشور هندوستان می‌تواند با استفاده از یکی از حالت‌های زیر صورت پذیرد:
1. شرکت‌های با مسئولیت محدود
2. شرکت‌های سهامی عام
3. شرکت ها با مسئولیت نامحدود
4. شرکت با مالکیت یگانه

 

ثبت شرکت در هند و هزینه‌ها و حداقل سرمایه

برای هر شرکتی که قرار است در هر نقطه از جهان به ثبت برسد میزان هزینه و سرمایه ای لازم می‌باشد که شامل هزینه های مربوط به راه اندازی کسب و کار و نیز هزینه‌های اولیه که باید در صندوق اولیه شرکت موجود باشد است. در ادامه مطلب ریز هزینه‌های پرداختی به جهت به ثبت رساندن شرکت بررسی شده است:
شرکت با مالکیت یگانه:
برای ثبت شرکت با مالکیت یگانه به میزان مبلغی حدود ۵ هزار تا ۱۲ هزار روپیه هند که معادل ۵۰ تا ۱۵۰ یورو می باشد نیاز است.
ثبت شعبه با مسئولیت محدود:
میزان هزینه‌ای در حدود شش هزار تا ۱۴ هزار روپیه معادل ۷۰ تا ۱۷۰ یورو نیاز است.
شرکت خصوصی با مسئولیت محدود:
حدود 7000 تا 15500 روپیه هند که معادل  ۸۰ تا ۱۸۰ یورو می‌باشد نیاز است.
در صورتی که قصد راه اندازی کسب و کار در کشور هندوستان را دارید که اکثرا می‌تواند به صورت آنلاین انجام پذیرد، شما لازم است مبلغ ۱۰ هزار روپیه هند که معادل ۱۲۵۰یورو  می‌باشد را در صندوق اصلی شرکت داشته باشید. این سهام می‌تواند به صورت تقسیمی ما بین سهامداران نگهداری شود به این صورت که می‌توان به ۱۰ هزار سهام ۱۰ روپیه ای تقسیم نمود. این مطلب به این معنا می‌باشد که تعداد سهامداران شرکت های هندی می‌تواند تا ۱۰ هزار نفر افزایش یابد.

ثبت شرکت در هند و نقاط مثبت و منفی

ثبت شرکت در هند دارای نقاط مثبت و منفی می‌باشد که در ادامه مطلب موسسه شریف به صورت مختصر هر یک از آنها را توضیح می‌دهد:
نقاط مثبت:
1. هزینه‌های زندگی در کشور هندوستان بسیار کم می‌باشد.
2. میانگین دستمزد کارگرانی که در شرکت‌های هندی به استخدام در می آیند ۱۷۵ دلار است.
3. به جهت افتتاح شرکت به سرمایه اولیه حدود ۱۵۰۰ یورو نیاز است.
4. امضای معاهده مالیاتی که با ۸۴ کشور منعقد شده است و تبادل و معاملات بین کشورها را آسان کرده و میزان مالیات‌ها را کاهش داده است.
5. کشور هند در چند سال اخیر دارای رشد اقتصادی قابل توجهی بوده است.
نقاط منفی:
1. واحد پولی کشور هند بی ارزش است.
2. راه های مواصلاتی شامل قطار، فرودگاه‌ها و جاده‌های بین شهری گسترش نیافته است که این امر باعث می‌شود مبادلات بین‌المللی برای سرمایه‌داران خارجی سخت شود.
3. با توجه به اینکه کشور هند کشوری فقیر محسوب می‌شود بنابراین این امر می‌تواند از جمله دلایل روی آوردن سرمایه‌داران به سمت اروپا باشد.
4. کشور هند در زمینه راه اندازی کسب و کار جدید دارای رتبه پایینی می‌باشد.
5. فرایند ثبت نمودن شرکت در کشور هند دارای پیچیدگی‌های زیادی است.
6. قوانین مهاجرتی و بین المللی در کشور هند توسعه نیافته است که این امر باعث می‌شود شرایط برای مهاجران بسیار سخت شود.

ثبت شرکت در هند و نقاط مثبت و منفی

برای ثبت شرکت در کشور هند لازم است تا ۱۳ مرحله طی شود. در ادامه مطلب به این مراحل خواهیم پرداخت:
1. دریافت شماره شناسایی مدیر (DIN):
دریافت این شماره به صورت آنلاین انجام می‌پذیرد به‌گونه‌ای که فرم درخواست آن به صورت آنلاین ارائه می‌گردد سپس لازم است تا فرم دریافتی چاپ و به امضا برسد و به جهت تایید به وزارتخانه همراه با گواهی هویت و آدرس ارسال گردد. بعد از تایید نمودن شماره شناسایی مدیر صادر می‌شود.
2. دریافت گواهی امضاء دیجیتال:
برای دریافت گواهی امضای دیجیتال می‌توان آن را از یکی از ۶ آژانس خصوصی مجاز از سویMCA 21 (وزارت امور خارجه) دریافت نمود. لازم است تا به جهت دریافت گواهی امضای دیجیتال مدیران شرکت مورد نظر فرم درخواست را به همراه گواهی هویت و آدرس ارائه نمایند.
3. ایجاد نام برای شرکت:
انجام این مرحله به صورت آنلاین صورت می‌پذیرد برای اینکه فرد متقاضی بتواند امکان پذیر بودن نام شرکت مورد نظر را بررسی نماید می‌تواند در وبسایت (وزارت امور خارجه) MCA 21 اقدام به بررسی نام شرکت نماید. نام انتخابی باید حداکثر دارای ۶ سیلاب باشد. بعد از تایید نام، نام انتخاب شده در وبسایت نام برده شده مشخص می‌شود.
4. پیوست اسناد شرکت:
لازم است تا این مدارک بدون امضا و به همراه رسید پرداختی ضمیمه گردد. در مرحله بعد لازم است تا کلیه فرم‌ها توسط شخص متقاضی تکمیل گردد.
5. دریافت گواهی ثبت نام:
لازم است تا رونوشت رضایت مدیران اولیه و نیز فرم امضا شده ومهر شده به اداره ثبت شرکت‌ها الحاق گردد.
6. طراحی نام و نشان شرکت:
پس از انجام مراحل ذکر شده لازم است تا برای شرکت یک نشان تجاری انتخاب نمایید. هزینه ثبت برند و نشان تجاری بسته به تعداد واژگان حکاکی شده ،تعداد اشکال مورد نیاز و مدت زمان تحویل متغیر می‌باشد.
7. دریافت شماره حساب دائمی (PAN):
شما می‌توانید این شماره را به صورت آنلاین دریافت نمایید اما برای تایید نهایی شماره حساب لازم است تا حتماً فرد متقاضی حضور داشته باشد.
8. دریافت شماره حساب مالیاتی (TAN):
درخواست دریافت شماره حساب مالیاتی می‌تواند به صورت آنلاین نیز انجام پذیرد. پس از اینکه درخواست مربوطه توسط اداره امور مالیاتی کشور هند تایید شد شماره حساب مالیاتی صادر می‌گردد.
9. ثبت نام در اداره ثبت اسناد و املاک و افتتاح محل فعالیت (چه در شهر و چه در استان):
در این مرحله لازم است که یک ملک اجاره و یا خریداری شود تا فعالیت های تجاری در آن انجام پذیرد. همچنین لازم است تا فرد متقاضی درخواست خود را به همراه نام و آدرس پستی شرکت تازه تاسیس شده و نیز پرداخت هزینه های جانبی به اداره امور ثبت اسناد تحویل نماید. شرکت ها لازم است تا در مدت زمان ۳۰ روز پس از باز شدن کسب و کار در این اداره ثبت نام به عمل آورند.
10. ثبت نام در اداره مالیاتی کالا و خدمات:
در صورتی که شرکتی دارای گردش مالی ۲۰۰ هزار روپیه یا ۲۵ هزار یورو باشد لازم است تا در این سازمان ثبت نام کند و به صورت سالانه اقدام به پرداخت مالیات نماید.
11. ثبت نام در دفاتر مالیات پیشرفته (محلی):
با توجه به بخش ۵ قانون مالیاتی کشور هندوستان هر کارفرمایی موظف است تا مالیات پیشرفته را پرداخت نماید. این مالیات باید در قالب درخواست و مدارک ارائه شده به این ارگان باشد.
12. ثبت نام در صندوق مالی کارکنان:
کارفرما وظیفه دارد تا اطلاعات شرکت خود را در رابطه با کارکنان خود در کشور هندوستان به صندوق مالی کارکنان ارائه نماید. ارائه این اطلاعات نوعی سرشماری و آمار افراد شاغل در این کشور محسوب می‌شود.
13. ثبت نام بیمه سلامت:
فرد کارفرما وظیفه دارد که خود و کارکنانش و همچنین شرکت را در اداره بیمه محلی بیمه نماید. تایید فرم درخواست باید به وسیله کارفرما صورت پذیرد.

 

ثبت شرکت در هند و طرح تجاری

از جمله شرایط ثبت شرکت در هند ارائه یک طرح تجاری می‌باشد. برای نگارش یک طرح تجاری مناسب لازم است تا به نکات بسیار مهمی توجه داشته باشید زیرا طرح تجاری نشان دهنده اهداف و آینده نگری شما می‌باشد. با این که کشور هند در زمینه نگارش و طراحی طرح تجاری سخت گیری زیادی ندارد اما لازم است تا مورد تایید مقامات که در مطالب قبلی به آنها اشاره شد قرار بگیرد.
طرح تجاری (Business Plan) نشانگر این موضوع می‌باشد که شخصی که می‌خواهد به تاسیس و راه اندازی کسب و کار جدیدی در این کشور بپردازد لازم است تا برای رسیدن به اهداف مشخص شده آینده نگری نماید و طرح توسعه تجاری شرکت مورد نظر خود را بر روی کاغذ نگارش کند. طرح تجاری مورد نظر می‌تواند به وسیله مقامات نام برده شده تایید و یا رد شود. در صورتی که طرح تجاری فرد متقاضی رد شود لازم است تا مراحل ثبت شرکت در کشور هند از ابتدا آغاز شود و این پروسه از اول انجام پذیرد.
طرح های تجاری که به جهت ثبت نمودن شرکت در کشور هند نگارش و ارائه می‌گردند باید دارای ویژگی‌هایی باشند که در ادامه به آنها اشاره شده است:
1. لازم است تا به صورت مکتوب و فیزیکی ارائه گردد.
2. باید دارای فهرست مطالب باشد.
3. باید خلاصه برنامه های اجرایی در طرح تجاری ذکر شده باشد.
4. باید مفاد توسعه‌ای و موثر در رشد و توسعه تولیدات کشور هند در آن وجود داشته باشد.
5. باید به ذکر راه‌های تامین منابع مورد نظر در طرح تجاری اقدام شود.
6. باید نوع فعالیت و قالب شرکت مورد نظر در طرح تجاری ذکر شود.
7. در طرح تجاری مورد نظر لازم است تا برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت شرکت مورد نظر ذکر شود.
8. لازم است تا خلاصه‌ای از عملیات‌های گوناگون شرکت نیز در آن ثبت شده باشد.

اطلاعات و مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در هند

  1. اسکن گذرنامه‌های موسس و مدیرعامل شرکت
  2. قبض های آب و یا برق منزل متقاضی
  3. نام و نوع و زمینه فعالیت شرکت مورد نظر
  4. لازم است تا حداقل دو نام انتخاب شده برای نام شرکت ارائه شود .
  5. لازم است تا درصد سهام هریک از شریکان مشخص شود و مدیرعامل شرکت تعیین شود.
  6. برای ثبت شرکت به مدت زمانی حدود دو هفته نیاز است.
  7. لازم است تا شرکت دو مدیر عامل داشته باشد که یکی از آنها باید حتماً هندی باشد.
  8. لازم است تا حتماً شرکت دو نفر سهامدار داشته باشد که این دو نفر می‌توانند از هر کشوری باشند.
  9. نیازی به داشتن شریک و سهامدار هندی نمی‌باشد.
  10. سرمایه سهم قابل پرداخت به مبلغ (100000 کلدار هندی)

راه‌های سرمایه‌گذاری و ثبت شرکت در هند

با توجه به این که کشور هند در چند سال گذشته دارای رشد اقتصادی چشمگیری بوده است بنابراین سرمایه‌گذاران خارجی و بین المللی زیادی به سرمایه‌گذاری در این کشور جذب شده‌اند. با توجه به این موضوع اقتصاد کشور هندوستان از جمله اقتصادهای برتر در جهان محسوب می‌گردد. فرایند سرمایه گذاری در کشور هندوستان بسیار ساده می‌باشد. همچنین می‌توان این کشور را به عنوان مقصدی امن برای سرمایه‌گذاری خارجی نام برد. با توجه به اینکه کشور هندوستان دارای جمعیت زیادی می‌باشد از لحاظ تامین نیروی کار مشکلی نخواهد داشت و نیروی کار در این کشور بسیار زیاد و ارزان می‌باشد که این مطلب برای کارفرمایان اهمیت دارد چرا که اغلب کارفرمایان به دنبال جذب نیروی کار ارزان قیمت هستند.
به جهت سرمایه گذاری و ثبت شرکت فرد متقاضی لازم است تا در اولین اقدام برنامه کاری و طرح تجاری خود را به مقامات این کشور ارائه نماید. توجه داشته باشید که برنامه شغلی شما لازم است آسوده باشد و نشانگر این موضوع باشد که در جهت کمک به اقتصاد کشور هندوستان است.
همچنین لازم است تا فرد متقاضی این موضوع را اثبات نماید که می تواند حداقل ۲۰ نفر کارمند را استخدام نمای.د برای به ثبت رساندن شرکت در کشور هندوستان لازم است تا فرد متقاضی حداقل مبلغ 500000دلار در حساب ارزی شرکت سرمایه گذاری نماید. فرد متقاضی باید بیشتر از ۱۸ سال سن داشته باشد و لازم است تا علاوه بر ارائه طرح تجاری مدارک و اسناد دیگری را نیز ارائه نماید که در ادامه مطلب به آنها پرداخته شده است:
1. فتوکپی و ترجمه از آخرین مدرک تحصیلی فرد متقاضی لازم است ارائه گردد.
2. فتوکپی و ترجمه از مدارک شناسایی فرد اصلی و همراهان باید ارائه گردد.
3. گردش حساب و میزان نقدینگی و دارایی فرد در حساب بانکی
4. ارائه اصل و ترجمه مدارک مالی و بانکی
5. اسکن از پاسپورت فرد متقاضی و همراهان

سخن پایانی

در این مقاله به فرایند ثبت شرکت در هند پرداخت شد و در این رابطه مطالب گوناگونی عنوان شد. در مطالب عنوان شده به صورت علمی و تخصصی فرایند ثبت شرکت در هند و مهاجرت به هندوستان از طریق ثبت نمودن شرکت بررسی شد. اگرچه ثبت نمودن شرکت در کشور هندوستان دارای نقاط مثبت زیادی می‌باشد اما توجه داشته باشید که نکات منفی ثبت شرکت در کشور هندوستان بیشتر از نکات مثبت آن می‌باشد زیرا شما با ثبت شرکت در هند نمی‌تواند تابعیت این کشور را دریافت نمایید. همچنین در صورتی که شما اقامت دائم کشوره هندوستان را داشته باشید هیچگونه امتیاز بین المللی برای شما نخواهد داشت.
شما با چند برابر هزینه کردن در راه درست و منطقی در کشورهای اروپایی می‌توانید برای دریافت اقامت دائم و تابعیت کشورهای تراز اول دنیا همانند آلمان، اتریش و کانادا و حتی مجارستان اقدامات مهمی در جهت توسعه زندگی و کسب و کار خود را انجام دهید.
توجه داشته باشید که ممکن است ثبت شرکت در هند گاهی اوقات برای فرد متقاضی اقدامی مفید باشد اما لازم است تا به صورت تخصصی و عمومی به وسیله کارشناسان مجرب و نیز وکلای مهاجرتی موسسات معتبر مورد بررسی قرار گیرد.
موسسه شریف با دارا بودن کارشناسان مجرب می‌تواند در زمینه ارائه انواع خدمات نوین در رابطه با ثبت شرکت در هند و نیز کشورهای دیگر به شما عزیزان خدمات گوناگونی را ارائه نماید.
در صورتی که شما عزیزان در رابطه با فرایند ثبت شرکت در هند و یا ثبت شرکت در کشورهای دیگر نیاز به دریافت مشاوره دارید می‌توانید به جهت بهره مندی از مشاوره رایگان با شماره تماس 02188557402 تماس حاصل فرمایید.
آدرس موسسه شریف به نشانی خیابان ولیعصر- پایین تر از بهشتی- بین دل آرا و دل آویز- پلاک ۲۰۷۳- واحد جنوبی می‌باشد.

مطالب مرتبط